Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.275
- 25.625
- 3.183
Zor gibi 20 günde oynaması
O zaman bize müsade. Yunus'un kuşlara karşı hep ekstra oyunu oluyordu.Yok.Sakat sakat oynatırsa bilemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor gibi 20 günde oynaması
O zaman bize müsade. Yunus'un kuşlara karşı hep ekstra oyunu oluyordu.Yok.Sakat sakat oynatırsa bilemem.
Ben sadece bunu mu anlattım? Eski Mesajlarım burda. Oyunu milyon kere eleştirdim. Sadece Hatay maçı olsa eleştirmek için deli olmam lazım. Bodrum maçından beri kaç maç oldu sahada hiçbirşey yok. Şu cümleyi es geçmişsin. Belkide görmedin. 2 senedir anadolu kulüpleri ile sahamızda oynarken 50 dakika defansta hatim indirerek zar zor kazanan bir takım var. Şu kadro bunu oynuyorsa kimi eleştirmem lazım? Sen bu futboldan memnun musun?o kadar kolay değil işte o işler, zamanında ft-mancini değişiminde de gördük sadece kadroyla olmuyor
bizim eyüp veya hatay maçı neydi mesela 100 yılda 1 puan kaybetmez miydik? reale öyle diyorsun, hatay'ı yenmek için sara'ya ihtiyaç yok diyosun
yani adama tutulmuşsunuz eleştirilecek bi ton şey varken iyi yaptıklarını da tamamen silip, tamamen çöpe çeviriyosunuz
sadece iletişim diye bir şey olabilir mi yaw takımın başına psikolog koyalım o zaman.
Anladım rengim o zaman sorryben bunlara katılmıyorum demiyorum ki? bizzatihi katılıyorum.
sadece hocaya "sıfır" denmesini yanlış buluyor ve türkiye ligindeki başarısının "sadece kadro kalitesi" argumanı ile küçümsenmesine itiraz ediyorum. bu şekilde bir dominasyon "ne olursa olsun" kolay değil diyorum. böyle diyince ben hocayı koruyor ve beğeniyor zannediliyorum ama alakası yok yani. ne diyeyim...
12 kişi oynıcaz herhalde
Bizim bir oyunumuz var, onu bile öğrenememişsiniz
Rakip farketmeksizin aynı oyunu oynıcaz, önde basıp durucaz, top kazanamasak da oyuncular yorgunluktan patır patır dökülse de basıcaz
Söylediklerimizi yapmayan oyuncular gidecek, oyuncularıma güveniyorum
Muslera çok değerli bugün 3 top geldi kaleye 3ü de gol oldu, şampiyonluklarımızda büyük payı var
Jelert'e çok güveniyorum, her maç 2 dk süre veriyor olmam aksi anlama gelmez, kendisiyle ilgili önemli planlarımız var
Kaç yıldır bekleniyor gelmiyor yav ümitlenmeyin. Gelirse bile en kötü halinde gelir.6 Şubat'ta İlkay bombası bekliyorum.
Al muhabirleri vur yöneticilere. Biz bu yönetimle iyi gidiyoruz valla
antep kadrosunda yoknolur yetişsin yarına morata
lig gidiyor
son 1-1.5 aydır memnun değilim tabii deli miyim beğeneyimBen sadece bunu mu anlattım? Eski Mesajlarım burda. Oyunu milyon kere eleştirdim. Sadece Hatay maçı olsa eleştirmek için deli olmam lazım. Bodrum maçından beri kaç maç oldu sahada hiçbirşey yok. Şu cümleyi es geçmişsin. Belkide görmedin. 2 senedir anadolu kulüpleri ile sahamızda oynarken 50 dakika defansta hatim indirerek zar zor kazanan bir takım var. Şu kadro bunu oynuyorsa kimi eleştirmem lazım? Sen bu futboldan memnun musun?
bizim 2 sene önce başağa 7 attığımız maçta berbat oynadı diye hatırlıyorum dengesiz bir adam benceYusuf daşşamıye de mantıklı olabilir bu arada, hem stoper hem bek hem orta sahada sert oyuncu
Ucuz kiralık çözülüyorsa alınsın
Trippier konusunda ise üçlü oynayacaksak manası yok
Lemina transfer edilip Sara forvet arkasına kaydırılmalı. Mertens de joker yedek rolüne geçmeli. Sığırpressten vazgeçip rakibi 2. bölgede karşıladığımız, topa hakim bir oyun anlayışına geçmemiz lazım. Kompakt oynamazsak patır patır dökülmeye devam edeceğiz, öyle gözüküyor.
Kazandığımız haklı penaltılar olmasa o galibiyetlerde olmazdıAntep maçına odaklanmak lazım, kazanamazsak yokuş aşağı gideriz
son 15 maçın yarısını falan kazanabildik zaten
Bir takım ancak bu kadar kendi bacağına sıkabilir.