Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifb space odalarında şaibeli şampiyonluk istemiyoruz diye başlıklar atılıyor, rezilliğin satılmışlığın şikenin boyutuna bi bakın. Ulan o laf anlamaz gerizekalı taraftarı bile bıkmış anlamış şikeyi.
Hiçbir fb li böyle bişey söylemez. Aynı taraftar bugün 90+ da oley çekiyordu. Geçiniz.

tek isteğim kadro eksiklerini tamamlasınlar gerisi hoca ve topçular da

Akp federasyonu ve Koç şirketine karşı yönetim tek başına ne yapabilir ? İçi içine sığmayan taraftar birleşip federasyon binasını falan basarsa belki bir şeyler değişir. Yönetim hiç bir şeyi değiştiremez konuşarak.

Sen istediğin kadar çalış, soruları çalarlarsa sınavı kazanamazsın. Ligdeki bu yapıyı bitirmek transfer kadar önemli.

Öz saygıyı yitirmemek için futbol işini rafa kaldirmak gerekiyor da dertlerimizin arasında meşgale oluyor diye takip ediyoruz. Akıllı adam işi değil bak valla
Keyifli normalde, sadece Türkiye'de terörize edildi bu spor. Biz hiç bir şeyi normal yapamıyoruz ülke olarak.

3 sezondur kadikoyde aldıkları maclarin bu benzerini aldılar,cokta üzerinde durmayalım.durumlari çok kötü ve 2.yari hedefi olan takımlar geldikçe hakemler de kurtaramayacak

bizim yönetim uyuyor. rize yönetimi bir twit attı başka bir şey yok. bu şerefsizlere birde tesisleri açtık.

Şu dakikadan sonra transfer yapmayan yönetimede, takımı pestil yapan okana da tek laf etmiyorum. Bu şerefsiz hakemleri, tffyi mhkyi istifa ettirtmek için elinizden geleni yapın yeter. Avrupa mavrupa seyimde değil artık. Yapamazsanizda futbol izlemeyi bırakacağım

Yeneceksin derbide bide haklı kırmızı göreceksin bundan anlar bunlar

Son yılların en skandal maçıydı, bizim sarı kartlarımızı hesaplayanlar 9 kişilik takımı net bir hakem desteğiyle yenip maç sonu kutlaması yaptılar. 24 şubatta bunları arenaya gömmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt