- 3 Temmuz 2012
- 139.610
- 88.012
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksine üstünde öyle bir duracaksın ki bu kadar kolay hareket edemeyecekler. Bugün burada bu şekilde kazanıyorlarsa yarın da senin takımının futbol oynamasına izin vermezler. Bu kadar ağırlığı olmayan, pasif bir yönetim olamaz. Tetikçi bir hakem bir maçı istediği şekle sokar kardeşim, öyle kurtaramaz falan diye bir şey yok. Canı istesin 5-0'dan da maç çevirttirir. Öyle basit şeyler değil bunlar, sürekli kamuoyunda Galatasaray diye diye algı oluşturup herkesi bize düşman ediyorlar ama göz göre göre futbolu kirletip hiçbir şey olmamış gibi şampiyonluk yarışına devam ediyorlar. Yok öyle dünya. Ben her maç girdiğim her pozisyonu atmak zorunda değilim böyle aptal bir düzen yüzünden. Başlarım öyle lige de organizasyona da. Bunlara hak ettiği tepkileri vermezsen yarın gözünün içine bakıp 3 puanını cepleyip giderler, o gün geldiğinde de ağzını açamadan sus pus kalırsın.3 sezondur kadikoyde aldıkları maclarin bu benzerini aldılar,cokta üzerinde durmayalım.durumlari çok kötü ve 2.yari hedefi olan takımlar geldikçe hakemler de kurtaramayacak
İlk devrede 5 oluyordu, oldu mu müssde ettiler mi, gtlerinden bi penaltı ile maça sokulmadı mı bu itler. Oralarda olur öyle skorlar, bu satılmışlar müsade ederler miBak bugün Arsenal Man City'i 5-1 yenmiş. Sen de çık 23 şubat al şoyle bir skor. Cümle aleme hem gucunu goster hem de fenerin rezilliğini!!!
Yenemezse zaten biraksin bastakiBak bugün Arsenal Man City'i 5-1 yenmiş. Sen de çık 23 şubat al şoyle bir skor. Cümle aleme hem gucunu goster hem de fenerin rezilliğini!!!
Yeter lan sendeYenemezse zaten biraksin bastaki
Dogru hakem hızımızı kesti ama yinde 30 dakika vardi. Ama o riske girilir miydi bilemiyorumİlk devrede 5 oluyordu, oldu mu müssde ettiler mi, gtlerinden bi penaltı ile maça sokulmadı mı bu itler. Oralarda olur öyle skorlar, bu satılmışlar müsade ederler mi
Yemin ediyorum FB maçını izlerken okana fazla mi yükleniyoruz diye düşündüm. FT kalabalık yalnızım döneminden farkı yok belki daha yalnız şuanYeter lan sende
Adamlar kollana kollana her maçı kazansın sonra ihale Okan'a kalsın
Dost musunuz düşman mısınız belli değil
Biz de eleştiriyoruz da bu kadarı fazla
O penaltı olmasa o maçın sonucu 5-6 sıfırdı.Dogru hakem hızımızı kesti ama yinde 30 dakika vardi. Ama o riske girilir miydi bilemiyorum
A Spor'da Galatasaray gerekli başvurusunu yaptı oyuncu için dedi.Tff'nin onaylaması kalmış O'nu da yarın onaylarlar.1 sıkıntı olmaz büyük ihtimalle oynar..Lisansı çıktımı moratanin