Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sezondur kadikoyde aldıkları maclarin bu benzerini aldılar,cokta üzerinde durmayalım.durumlari çok kötü ve 2.yari hedefi olan takımlar geldikçe hakemler de kurtaramayacak
Aksine üstünde öyle bir duracaksın ki bu kadar kolay hareket edemeyecekler. Bugün burada bu şekilde kazanıyorlarsa yarın da senin takımının futbol oynamasına izin vermezler. Bu kadar ağırlığı olmayan, pasif bir yönetim olamaz. Tetikçi bir hakem bir maçı istediği şekle sokar kardeşim, öyle kurtaramaz falan diye bir şey yok. Canı istesin 5-0'dan da maç çevirttirir. Öyle basit şeyler değil bunlar, sürekli kamuoyunda Galatasaray diye diye algı oluşturup herkesi bize düşman ediyorlar ama göz göre göre futbolu kirletip hiçbir şey olmamış gibi şampiyonluk yarışına devam ediyorlar. Yok öyle dünya. Ben her maç girdiğim her pozisyonu atmak zorunda değilim böyle aptal bir düzen yüzünden. Başlarım öyle lige de organizasyona da. Bunlara hak ettiği tepkileri vermezsen yarın gözünün içine bakıp 3 puanını cepleyip giderler, o gün geldiğinde de ağzını açamadan sus pus kalırsın.

Bak bugün Arsenal Man City'i 5-1 yenmiş. Sen de çık 23 şubat al şoyle bir skor. Cümle aleme hem gucunu goster hem de fenerin rezilliğini!!!
İlk devrede 5 oluyordu, oldu mu müssde ettiler mi, gtlerinden bi penaltı ile maça sokulmadı mı bu itler. Oralarda olur öyle skorlar, bu satılmışlar müsade ederler mi

Avrupada transfer bitiyor son gün bugün, liste vermeye 3 gün kalmış, eeee hadi bizim yönetim uyuyo bura da bomboş nerde bu millet, 16 senelik üyeyim transferin son günlerinde ilk defa burayı böyle görüyorum.

Yeter lan sende

Adamlar kollana kollana her maçı kazansın sonra ihale Okan'a kalsın

Dost musunuz düşman mısınız belli değil

Biz de eleştiriyoruz da bu kadarı fazla
Yemin ediyorum FB maçını izlerken okana fazla mi yükleniyoruz diye düşündüm. FT kalabalık yalnızım döneminden farkı yok belki daha yalnız şuan

Şubatın 23'ünde bunları inim inim inleterek yeneceksin Okan Hocam.Tribünle beraber gömeceksin sahaya ki bir daha ağızlarına hak hukuk yapı sapı alamasınlar.

Aciz herifler 2 kırmızı 1 penaltı 5 hakem 11 topçu müsveddesiyle ıkına ıkına kazandıkları maçta oley çektiriyor.Şunlara futbol dersi vermezsen o da senin ayıbın hoca...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt