Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahhh Allahh, ne bu sessizlik, en hızlısı 2 günde biten transferin dedikodusu bile yok, dalga mı geçiyorlar bizimle. Ömrümde ilk defa bu forumu bu dönemlerde böyle sessiz görüyorum.
Dedikodu falan olmasın iyi adamı alıp getirsinler kimse duymadan... Yeter isimlerin basına sızdığı...

hızlı müdafacı gerekiyor ekibimize. HIZLI MÜDAFACI
Kalemize gelen rakipleri şöyle karşılamalı :

1738528156109.webp

Sol stoper olacak yine sol tarafa bakacak. Bize defansta çevik adamlar lazim. Abdülkerim 3 lude her arkaya atılan topta adamı kaciriyor
Sol stoper olunca farkli birsey mi oynuyor? Adam stoper oynamayi bilmiyorum diyor sen kagittan okuyor gibi cok kolaymis gibi anlatiyorsun yav herkes teknik direktor masallah Pro lisans hemde :asd:

fener takımı bok etmiş bugün itilselerde puan kayıpları olacak ileri maçlarda. Defanslarındaki dijiku, becao, osterwolde hepsi hızlı defans oyuncularıydı ciddi fayda sağlıyordu fenere bunların yerine ağır skrinar ve carlos gelmiş fenerin o defansında hızlı oyuncu yok artık. bugün rize zaten maden gibi işledi eksik kaldıklarında bile yatırıp kaldırdılar deflerini. Talisca bildiğin yürüyor 2 maç yedeğe çekemezler oynatacaklar. Takım aksiyonları özellikle defansif müdahala anlamında ciddi yavaşlıyacaktır.

Sol stoper olunca farkli birsey mi oynuyor? Adam stoper oynamayi bilmiyorum diyor sen kagittan okuyor gibi cok kolaymis gibi anlatiyorsun yav herkes teknik direktor masallah Pro lisans hemde :asd:
Apodan iyi olacağına eminim 3 lude. ozaman 4 lu oynayacağız. 4-4-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt