- 6 Eylül 2014
- 94.326
- 65.094
- 4.608
3-5 2 oynanayacazmi kanat bek lazım bizeYunus sakat 2,3 hafta yok yerine kanatta oynayacak yetenekli oyuncumuz da yok..kanat oyuncusu almazlarsa bunlar bu şaibeli camiaya şampiyonluğu verir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-5 2 oynanayacazmi kanat bek lazım bizeYunus sakat 2,3 hafta yok yerine kanatta oynayacak yetenekli oyuncumuz da yok..kanat oyuncusu almazlarsa bunlar bu şaibeli camiaya şampiyonluğu verir.
Jakobs stoperde hayatim boyunca oynamadim diyor, simdi 22. haftadan sonra ona stoperligi mi ogretecegiz?3 lude sanchez hızlı transfer jakobs olmalı 3 lu
yunus ne ara sakatlandi yavYunus sakat 2,3 hafta yok yerine kanatta oynayacak yetenekli oyuncumuz da yok..kanat oyuncusu almazlarsa bunlar bu şaibeli camiaya şampiyonluğu verir.
İnşallah dediğin gibi olur da şampiyon oluruz bu seneBjk bunları Kadıköy de yener bizde rams parkta yeneriz ciddiyim Mourinho korkak hoca
Son maçta 13 dakka seke seke oynadıya, uyuyon mu renkdaşyunus ne ara sakatlandi yav
Okan HoneyBjk bunları Kadıköy de yener bizde rams parkta yeneriz ciddiyim Mourinho korkak hoca
Sol stoper olacak yine sol tarafa bakacak. Bize defansta çevik adamlar lazim. Abdülkerim 3 lude her arkaya atılan topta adamı kaciriyorJakobs stoperde hayatim boyunca oynamadim diyor, simdi 22. haftadan sonra ona stoperligi mi ogretecegiz?
Bize destek hakemler de yok.. Hatta köstek olanı çok..Maç 11e 11 devam etse Rize ezmişti Feneri
kötü olan bunlar bizi de aynı şekilde zorlayabilir, fenerden bağımsız iyilerdi
yakinda piercing falan da takarKart zampara ölcen mezara gircen kadayıf oldun hayla ne peşindesin. Kim gazlıyo bunu böyle acaba.hacıomnolunun akıl hocası bu işte,
Dedikodu falan olmasın iyi adamı alıp getirsinler kimse duymadan... Yeter isimlerin basına sızdığı...Allahhh Allahh, ne bu sessizlik, en hızlısı 2 günde biten transferin dedikodusu bile yok, dalga mı geçiyorlar bizimle. Ömrümde ilk defa bu forumu bu dönemlerde böyle sessiz görüyorum.
Sol stoper olunca farkli birsey mi oynuyor? Adam stoper oynamayi bilmiyorum diyor sen kagittan okuyor gibi cok kolaymis gibi anlatiyorsun yav herkes teknik direktor masallah Pro lisans hemdeSol stoper olacak yine sol tarafa bakacak. Bize defansta çevik adamlar lazim. Abdülkerim 3 lude her arkaya atılan topta adamı kaciriyor

onu biliyorum da 3 hafta yok muhabbetini yeni duyuyorumSon maçta 13 dakka seke seke oynadıya, uyuyon mu renkdaş
Ajax maçında sakatlandı,Avrupa fatihi okan hocam 10 dakika oyundan almadı ya işte o zaman sakatlandı.yunus ne ara sakatlandi yav
Kulağında bişiler vardı galiba deldirmiş bikaç delik. Ülkenin tff başkanın dinlediği adam bu işte. Kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmışyakinda piercing falan da takar
Apodan iyi olacağına eminim 3 lude. ozaman 4 lu oynayacağız. 4-4-2Sol stoper olunca farkli birsey mi oynuyor? Adam stoper oynamayi bilmiyorum diyor sen kagittan okuyor gibi cok kolaymis gibi anlatiyorsun yav herkes teknik direktor masallah Pro lisans hemde![]()