- 18 Mayıs 2011
- 22.786
- 12.394
- 1.873
Alinnn artik sunuuuu
Bu gerçekse almışız zaten bunu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alinnn artik sunuuuu
Kieran tam o adam aslında var ya. Şöyle bir buçuk sene izlesek.
ermani izlerdim oda sacma sapan bi kanala gitti. piyasa bunlara kaldi dijital disinda.Yıllardır koruyor, niye izliyorsunuz ki o şarlatanları
Bunların yayına bağlanan yönetici de hatalı
İsim ve haber çıkmaması daha iyi. İlkay bombası bekliyorum ben.Allahhh Allahh, ne bu sessizlik, en hızlısı 2 günde biten transferin dedikodusu bile yok, dalga mı geçiyorlar bizimle. Ömrümde ilk defa bu forumu bu dönemlerde böyle sessiz görüyorum.
Sara atar da işte onun şimdiki görevini başkasına vermek lazımEvet şimdi bize bu iki canavarı beslicek adam lazım böyle ağzına top atacak.
Ne bileyim yahu? Orhan Uluca söyledi bugünkü videosunda; olur olmaz dedikoduları konuşmaz.Reis Laimer'i niye versinler ki.
Yok onun yeri iyi. Akan oyunda atacak biriSara atar da işte onun şimdiki görevini başkasına vermek lazım
Okan buruga futbolcu ziyan etsin diye transfer yapilıyor.fatih hoca olsa sol kanada bile atardi orta yapsın diye.herif Ömer bayramdan ortasaha çıkardıAngelino enfes gol attı
Offfffffffffffffffffffff
neden yokndiaye yarın yokmus
aldık macı
sakatneden yok
Onu bilemeyiz yav önemli olan diğer bağlar ve bacak kaslarının gücüÜmit ayı gibi güçlüydü, icardiyle bir değil