Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.237
- 12.978
- 2.658
Bahsedildi mi bilmiyorum, Konrad Laimer ismi geçiyormuş. Çok çok beğendiğim bir oyuncudur; Lemina' ya filan malzemelerini taşıtır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsedildi mi bilmiyorum, Konrad Laimer ismi geçiyormuş. Çok çok beğendiğim bir oyuncudur; Lemina' ya filan malzemelerini taşıtır...
Hakettiniz ama yine de vicdan azabı çekiyorum sebep olduğum içinGıcık oluyorum olm sana ne selam verecem...![]()
Böyle olur gibi gelior
]
]
[emoji[emoji6
]
]
" data-quote="Emre Cevik" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Çok iyi topçuBahsedildi mi bilmiyorum, Konrad Laimer ismi geçiyormuş. Çok çok beğendiğim bir oyuncudur; Lemina' ya filan malzemelerini taşıtır...
Reis Laimer'i niye versinler ki.Bahsedildi mi bilmiyorum, Konrad Laimer ismi geçiyormuş. Çok çok beğendiğim bir oyuncudur; Lemina' ya filan malzemelerini taşıtır...
Zaten seninle iddiaya girdik diye oldu o maç öyle. Ajax maçına kadar mağlubiyet yoktu ortada. Artık yenilelim diye nasıl dua ettiysen...Hakettiniz ama yine de vicdan azabı çekiyorum sebep olduğum için
Hadi sen geldin de murat küsmüş forumu bırakmış bi iddia adamın forum kariyerini bitirdi korkulur benden
Yıllardır koruyor, niye izliyorsunuz ki o şarlatanlarımaruf ezdirmedi sivri zeka ahmet goethe cakara, kolay degil.
ayrica sinan enginden bi haller vr, feneri baya baya koruyor.
Maçtan sonraki gün düşer isimler.Allahhh Allahh, ne bu sessizlik, en hızlısı 2 günde biten transferin dedikodusu bile yok, dalga mı geçiyorlar bizimle. Ömrümde ilk defa bu forumu bu dönemlerde böyle sessiz görüyorum.
AynenEvet şimdi bize bu iki canavarı beslicek adam lazım böyle ağzına top atacak.