Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata'nın net maaşı €4.5m idi bizde de €6m olması normal
Milan'ın bulmuşken €6m bons çıkarması da normal
fakat bu transferin maliyetini makul falan yapmıyor
netçede Milanlılar da göbek attı bir nebze
Jelert'i daha 6 ay önce 11m'ye aldık biz şimdi 6 verene bırakmaz mıyız
Demek ki bırakmamamız lazımmış bir tane keriz bulunur elbet.

Veya boey örneği var az daha bundan olmaz diye 1 milyon opsiyonla kiralıyorduk :asd:

jakobs için aynısını diyemem 5-6 verene saplamanın yolunu aramak lazım.

Acil bu boktan düzenle baş etmek için ortasaha stoper kanat sağbek solbek almak zorundasiniz. Zaten iki kelime edemiyorsunuz bari takımı güçlendirin

Morata icardi iyi olur mu seneye
bence osimhen profilinden devam etmeliyiz.

tabi osi seviyesi mucize eseri denk geldi de, daha düşük profili diyorum. arakodere, ounachu gibi örneğin.

icardi bence kalmaz da, kalacaksa da icardi-morata-ounachu gibi bir rotasyon iyi olabilir mesela.

Her macta serbest vuruslarda, kornerlerde itis kakislar oluyor ve penalti calinmiyor. Hatta futbolun icinde bu var diyorlar. Ama nedense fb'ye verilen penalti icin tartismasiz penalti denmis Trio'da mesela. Kafayi yememek elde degil.

Bir de topa bakmıyor demeleri var. Bana kornerlerde son ana kadar rakibini topa bakarak savunan defans oyuncusu göstersinler, izlemeyi bırakıcam...

Ama Acun maçtan sonra çıkıp rahat rahat "hakem yorumcuları da teyit edecektir" dediğinde belliydi, her şey hazırlanmış... VAR karışır, karışmaz yorumu bile yapmıyorlar...

Şimdi kazma gol kaçıran adam demekse yanlış o manada mı kullanıyorsun bilmiyorum ama. Gol kaçar herkes kaçırır, ama bazı adamın ayağı tahta gibidir top ayağına yakışmaz, bana göre kazma odur.

Morata nın ayağına müthiş yakışıyor top, ince trikleri de çok iyi yapar. Kafa ayak vücut her şey var adamda.
Yok kardeş zamanında Şaban dediğimiz gibi işte...

Bir de topa bakmıyor demeleri var. Bana kornerlerde son ana kadar rakibini topa bakarak savunan defans oyuncusu göstersinler, izlemeyi bırakıcam...

Ama Acun maçtan sonra çıkıp rahat rahat "hakem yorumcuları da teyit edecektir" dediğinde belliydi, her şey hazırlanmış... VAR karışır, karışmaz yorumu bile yapmıyorlar...
Tabii, her sey planli ilerliyor.

Vallahi kafası başka yerlere kaymaz futbol için çabalarsa ligi bitirir.
Herkes kadar kazmalığı var da müthiş bir adam.
Çevikliği, kalçasını dayaması, duvar olması, aralara bir anda patlayacılığı tam bizim ligin kalemi aslında Sörloth'un yaptığı katkının bir benzerini daha üstünü alabiliriz diye düşünüyorum.

ümit karan 3.5 ayda döndüm ben diyor. Şimdikiler korkuyor oynamıyor diyor.

O sırada penaltını vermeyecek, attığın gole ofsayt ama aynısını yersen ofsayt değil diyecek hakemler:

T-Shirt Ok GIF by Blinky London

Morata'nın net maaşı €4.5m idi bizde de €6m olması normal
Milan'ın bulmuşken €6m bons çıkarması da normal
fakat bu transferin maliyetini makul falan yapmıyor
netçede Milanlılar da göbek attı bir nebze
Jelert'i daha 6 ay önce 11m'ye aldık biz şimdi 6 verene bırakmaz mıyız
Morata ile Jelert ayni kariyere sahip, ayni kalitede oyuncular mi ? Morata 6 ay önce Avrupa sampiyonu olan Ispanya'nin kaptanı ve ilk 11 oyuncusuydu.
Morata'nin maliyeti pahalı tabiki ama pahalı olması normal; onemli olan vereceği katki, bence bize çok faydalı olacak.

Bitiriciliği iyi değil denebilir de kazma denemez bence çünkü bağlantı oyunu ve tekniği iyi. Şuayip'in ayak tekniği bildiğin kazma, paslar hep hatalı
İyi oyuncu iyi. Bazen sövebileceğimiz pozisyonları olabilir işte. Onu anlatmaya çalışıyorum. Bats on mesela geçen maçta 6 pasın oradan auta atması gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt