- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Bats’a teklif yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun acıklama yaptık ya transfer icin götürmemısızNelsson gider herhalde değil mi? Haberde çıkmadı ama kadroya da alınmadı?
Demek ki bırakmamamız lazımmış bir tane keriz bulunur elbet.Morata'nın net maaşı €4.5m idi bizde de €6m olması normal
Milan'ın bulmuşken €6m bons çıkarması da normal
fakat bu transferin maliyetini makul falan yapmıyor
netçede Milanlılar da göbek attı bir nebze
Jelert'i daha 6 ay önce 11m'ye aldık biz şimdi 6 verene bırakmaz mıyız

bence osimhen profilinden devam etmeliyiz.Morata icardi iyi olur mu seneye
Icardi iyi olursa yanında kim olduğu fark etmez her türlü iyi olur yanındaki.Morata icardi iyi olur mu seneye
Her macta serbest vuruslarda, kornerlerde itis kakislar oluyor ve penalti calinmiyor. Hatta futbolun icinde bu var diyorlar. Ama nedense fb'ye verilen penalti icin tartismasiz penalti denmis Trio'da mesela. Kafayi yememek elde degil.
Yok kardeş zamanında Şaban dediğimiz gibi işte...Şimdi kazma gol kaçıran adam demekse yanlış o manada mı kullanıyorsun bilmiyorum ama. Gol kaçar herkes kaçırır, ama bazı adamın ayağı tahta gibidir top ayağına yakışmaz, bana göre kazma odur.
Morata nın ayağına müthiş yakışıyor top, ince trikleri de çok iyi yapar. Kafa ayak vücut her şey var adamda.
Icardinin dönebileceği meçhul, dönse hamburg maçı hasna şaş gibi olurMorata icardi iyi olur mu seneye
Tabii, her sey planli ilerliyor.Bir de topa bakmıyor demeleri var. Bana kornerlerde son ana kadar rakibini topa bakarak savunan defans oyuncusu göstersinler, izlemeyi bırakıcam...
Ama Acun maçtan sonra çıkıp rahat rahat "hakem yorumcuları da teyit edecektir" dediğinde belliydi, her şey hazırlanmış... VAR karışır, karışmaz yorumu bile yapmıyorlar...
Bu saatten sonra kalmasının bir anlamı yok ki.Nelsson kalsın sağ sol kanat lemina alınsın
Çevikliği, kalçasını dayaması, duvar olması, aralara bir anda patlayacılığı tam bizim ligin kalemi aslında Sörloth'un yaptığı katkının bir benzerini daha üstünü alabiliriz diye düşünüyorum.Vallahi kafası başka yerlere kaymaz futbol için çabalarsa ligi bitirir.
Herkes kadar kazmalığı var da müthiş bir adam.
tmm direkt 14 dememişler onu diyorumNeresi karmakarışık
1.5 yıl kiralık Kiralama ücreti 6 milyon
Ocakta satın alırsan 8 milyon Haziranda satın alırsan 9 milyon
Maaşı da 6 milyon
Ümit ayı gibi güçlüydü, icardiyle bir değilümit karan 3.5 ayda döndüm ben diyor. Şimdikiler korkuyor oynamıyor diyor.
Morata ile Jelert ayni kariyere sahip, ayni kalitede oyuncular mi ? Morata 6 ay önce Avrupa sampiyonu olan Ispanya'nin kaptanı ve ilk 11 oyuncusuydu.Morata'nın net maaşı €4.5m idi bizde de €6m olması normal
Milan'ın bulmuşken €6m bons çıkarması da normal
fakat bu transferin maliyetini makul falan yapmıyor
netçede Milanlılar da göbek attı bir nebze
Jelert'i daha 6 ay önce 11m'ye aldık biz şimdi 6 verene bırakmaz mıyız
İyi oyuncu iyi. Bazen sövebileceğimiz pozisyonları olabilir işte. Onu anlatmaya çalışıyorum. Bats on mesela geçen maçta 6 pasın oradan auta atması gibi...Bitiriciliği iyi değil denebilir de kazma denemez bence çünkü bağlantı oyunu ve tekniği iyi. Şuayip'in ayak tekniği bildiğin kazma, paslar hep hatalı