Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.324
- 5.188
3lü yapsan bile yine kanat beklerin yokBizim yollarımız her türlü 3 lü savunmaya çıkıyor. Bek yok kanat yok
Nasıl bi planlama içindeyiz çözemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3lü yapsan bile yine kanat beklerin yokBizim yollarımız her türlü 3 lü savunmaya çıkıyor. Bek yok kanat yok
Marseille lyon da iyi maç oluyor 2-2 ex aşkimız rabiotta gol attıbilbao açtım. keyifli maç oluyor

Alex listede miHadi be dursun başkanım indir lemina çaçua alaexandro keyfimiz yerine gelsin
Milan 6 ay once 13 milyon Euro bonservis verdigi oyuncuyu daha ucuza bırakmazdı. Morata'da Milan'dan net 5 milyon euro alacakken daha azina Turkiye'ye gelmezdi.Yanlış örnek örnek olmaz rtaş
Biraz tuzlu olmuş Morata
Ederinin 1.5 katını vermişiz bence
Nihat Kırmızı mıydı
Ekli dosyayı görüntüle 277768
Valla Morata ya kazma diyen körling falan takip etsin abi. O kadar da değil.Ne bileyim yazılanlara bakarsak öyle düşünenen baya kişi var.
Orada hiç değilse sallai jelert falan kanat beke uygun. Transfer lazım elbet3lü yapsan bile yine kanat beklerin yok
Nasıl bi planlama içindeyiz çözemiyorum
Moratanıj mevcut bitiriciliği osimhenden ve 3x süperligdekş diğer forvetlerden 6-7 x fazladır realden beri bilirim takip ederim çok teknik hızı da fena olmayan bir santrafor icardi gibi tek vuruş golcüsü değil çalım kafa vuruşları falan hepsi var adamdaKazma kim diyor morata ya yav. Temiz bi bitirici değil ama kazma, ayıptır.
40 senedir ayni boku diyoruz. GS icin birakamiyoruz.bu sene samp olursak biraz nadasa birakicam futbol izlemeyi. butun zerrelerim fener nefretiyle doldu. bu kadar kotuluk bu dunyaya fazla
Alexsandro Şuan düşünülüyor mu bşlmiyom ama sanki ismi geçti gibi hatırlıyorum bu dönemAlex listede mi
Morata komple bi forvet. Her şeyden var adamda. Icardi gibi bi bitirici değil şimdi biz onu hep örnek aldığımız için haliyle çıta Icardi oluyor ama yanlış. Icardi gibi bitiren zaten dünyada bir iki adam var.Moratanıj mevcut bitiriciliği osimhenden ve 3x süperligdekş diğer forvetlerden 6-7 x fazladır realden beri bilirim takip ederim çok teknik hızı da fena olmayan bir santrafor icardi gibi tek vuruş golcüsü değil çalım kafa vuruşları falan hepsi var adamda
Morata görünenden çok daha faydalı olacak kazma filan deniyor da mücadelesiyle oyun inanılmaz rahatlayacak diye hissediyorum.
Ben dedim kendi başlığında. Bir ara izlediğim maçlarda çok kazma gibi geliyordu dedim. Aynı kazmalığı bats için de söylemiştim. O pozisyon nasıl kaçar dediğim çok pozisyonu oldu. Ancak bu yaz da bayağı beğendim Avrupa şampiyonasında. İnşallah burada çok başarılı olur. Osimhen ile iyi ikili olurlar gibi geliyor bana. Tek forvet oynayacak olsa daha farklı yorum yapabilirdim.Kazma kim diyor morata ya yav. Temiz bi bitirici değil ama kazma, ayıptır.
Morata'nın net maaşı €4.5m idi bizde de €6m olması normalMilan 6 ay once 13 milyon Euro bonservis verdigi oyuncuyu daha ucuza bırakmazdı. Morata'da Milan'dan net 5 milyon euro alacakken daha azina Turkiye'ye gelmezdi.
Ama işte onlar da kaleye gidemiyor ya, gitseler orta açamıyor. Bize acilinden 3lüde oynayacaj sağ sol kanat ve lemina lazım. Nelsson kalsın, sene sonu yapılır artık stoper değişimiOrada hiç değilse sallai jelert falan kanat beke uygun. Transfer lazım elbet
yanlış.İcardi 6
Osi 6
Morata 6
Bats 4
Vay be
O.b. ümraniyesporu 1 farkla yenmeye çalışacak diye ödeyeceğimiz maaşlara bak