Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bileyim yazılanlara bakarsak öyle düşünenen baya kişi var.
Valla Morata ya kazma diyen körling falan takip etsin abi. O kadar da değil.

Icardi çok ayarlarımızı bozdu bizim. Adam dünyada ilk 3 finisherdan biri, elimizde olunca kolay gösterince bunları basit işler gibi düşünmeye, herkesi kazma yapmaya başladık.

bizim başkanın tabi iyileştiyse adam,sessiz kalmasını neye baglıyorsunuz ?

Kazma kim diyor morata ya yav. Temiz bi bitirici değil ama kazma, ayıptır.
Moratanıj mevcut bitiriciliği osimhenden ve 3x süperligdekş diğer forvetlerden 6-7 x fazladır realden beri bilirim takip ederim çok teknik hızı da fena olmayan bir santrafor icardi gibi tek vuruş golcüsü değil çalım kafa vuruşları falan hepsi var adamda

Moratanıj mevcut bitiriciliği osimhenden ve 3x süperligdekş diğer forvetlerden 6-7 x fazladır realden beri bilirim takip ederim çok teknik hızı da fena olmayan bir santrafor icardi gibi tek vuruş golcüsü değil çalım kafa vuruşları falan hepsi var adamda
Morata komple bi forvet. Her şeyden var adamda. Icardi gibi bi bitirici değil şimdi biz onu hep örnek aldığımız için haliyle çıta Icardi oluyor ama yanlış. Icardi gibi bitiren zaten dünyada bir iki adam var.

Yani Morata adamdır.

Morata görünenden çok daha faydalı olacak kazma filan deniyor da mücadelesiyle oyun inanılmaz rahatlayacak diye hissediyorum.

Kazma kim diyor morata ya yav. Temiz bi bitirici değil ama kazma, ayıptır.
Ben dedim kendi başlığında. Bir ara izlediğim maçlarda çok kazma gibi geliyordu dedim. Aynı kazmalığı bats için de söylemiştim. O pozisyon nasıl kaçar dediğim çok pozisyonu oldu. Ancak bu yaz da bayağı beğendim Avrupa şampiyonasında. İnşallah burada çok başarılı olur. Osimhen ile iyi ikili olurlar gibi geliyor bana. Tek forvet oynayacak olsa daha farklı yorum yapabilirdim.

Milan 6 ay once 13 milyon Euro bonservis verdigi oyuncuyu daha ucuza bırakmazdı. Morata'da Milan'dan net 5 milyon euro alacakken daha azina Turkiye'ye gelmezdi.
Morata'nın net maaşı €4.5m idi bizde de €6m olması normal
Milan'ın bulmuşken €6m bons çıkarması da normal
fakat bu transferin maliyetini makul falan yapmıyor
netçede Milanlılar da göbek attı bir nebze
Jelert'i daha 6 ay önce 11m'ye aldık biz şimdi 6 verene bırakmaz mıyız

İcardi 6
Osi 6
Morata 6
Bats 4

Vay be

O.b. ümraniyesporu 1 farkla yenmeye çalışacak diye ödeyeceğimiz maaşlara bak
yanlış.

ifb'nin validesi ile peşrev yapmak için ödeyeceğiz.

onlarda yukarıda yazdığın paranın 2 katını ödedikleri bir rotasyon var zira.

bu akşamdan sonra bari şu lanet savaş baltalarını göm.

sene sonunda ben de içinden geçeceğim onun merak etme.

Doğru transferde de maliyet açısından saçmalamayı başarmış bizimkiler...

Daha yeni 13m bonservisle satın alınmış adam için 1,5 sezon 6m kiralama bedeli nedir arkadaş? Sadece 1,5 sezon kiralama için adamın bonservisinin yarısını verdin zaten...

Bir de üstüne 8-9m daha verip bonservisini mi alıcaz? Adamı almak için toplamda 14-15m vermiş olucaz. Anca Icardi seviyesinde akılalmaz bir etki yaratması lazım 1,5 sene sonra 9m daha vermemiz için, o da 2 sene daha oynatmak için yani... Orada bir opsiyon bile koymamışlar, hani istersek 2029'a da uzatma hakkımız olsaydı bari tek taraflı...

Bir de seneye ocakta bedelsiz kirasını uzatmak gibi hakkımız var sözde, yahu zaten kiralama parasını baştan vermişsin, uzatmak için ekstra para yok, 3m Euro maaş vermemek için mi göndericez Morata'yı seneye sezon ortasında sanki? Onun ne faydası var ki yani? O da göstermelik bir iş olmuş. Mesela Ocak'ta uzatmayınca kiralama ücretinin de bari 2m kadarını ödemiyor olsaydık biraz mantıklı olurdu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt