Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca, Metehan ve Berkan'a bile Nelsson'dan daha çok şans verdi; Nelsson 285 dakika forma giyinmiş ligin ilk yarısında. Baska bir stoper alınmasa bile gitmesiyle kalması arasında bir fark yok.

Samiyenin adı sametmiş ya la
images - 2025-02-03T082450.545.webp

Nelson roma yapiyormus. Bizim muhabirler gene ilk girmis haberi bravoo

Nelson 3 lüde iyi olurdu. Ne geçti aralarında da kesik yedi bilmiyorum ama Her stoperin ayağı düzgün olamaz. Buna hocalar başka futbolcuları defanstan oyun kurmada kullanarak çözüyo. Nelson ikili mücadele, hava topları ve pozisyon bilgisi olarak mükemmel bir stoperdi. Bizim hoca niye hiç etti bunu bilmiyorum. Yolu açık olsun.

Ulan yönetim bu haramzade şikeci utanmazlara saha dışında engel olamıyorsunuz, bari gerekli transferleri yapın da saha içinde ebelerini .... bunların

Antep maçında kadroya girmek istemedi diye kızanlar neye kızıyor? Hoca berkanı alıyor stopere nelssonu almıyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nelson italyada başarılı olacaktır tam oraların topçusu. Acilen 2 gün içinde stoper almamız gerekiyor beki orta sahayı bıraksınlar bu işi halletsinler

Nelson gittiği an hemen bugün yerine transfer gerçekleşmesi lazım. Ama bizim komitede o mantalite yok. Bu arada şampiyonluk alameti olan nelsonun kafasının yarılıp bandaja alinmasida olmayacak .

Antep maçında kadroya girmek istemedi diye kızanlar neye kızıyor? Hoca berkanı alıyor stopere nelssonu almıyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son gün zaten transferde, gönderme durumumuz varsa götürülmesi beklenemezdi.

Oyuncuya tepki boşuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt