Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ben 2 m olur max diyordum yine iyi niyetliymişim adamlar bedavaya salmış :D

ulan allah sizi bildiği gibi yapsın

şimdi gidin bakalım stoper isteyin bi takımdan ne fiyat çekiyorlar görün

işin garibi bunlar kendi şirketlerini nasıl yönetiyor acaba, böyle insanların milyon dolarlara hükmetmesini anlayamayacağım hiçbir zaman

Oynadığı son lig maçında Fb'nin içinden geçti,dandik bir öneleme maçında kötü oynadı diye adamı boklayıp kurtulmaya çalıştık niye utansın yav
Kendinden utanmalı İtalya milli takım oyuncusu 6 ayda bir şartlı kiralanıyor hiçbirinin şartını karşılayamıyor insan bir der hata ben de herhalde diye.

Orta saha ihtiyacımız olmasa boşa yangın derim, kim alırsa alsın sorun değil. Ama Lemina gerektiğinde stoper, 3 lü orta saha düzeninin merkezi veya elindeki adamların eksikliğin de ikisini de yedekleyebilecek bir adam. Sara 2-3 hafta yoktu gördük halini orta sahanın.
Herseyi geçtim müthiş bir karakter ve takımı biliyor, ek olarak fırsat transferi konumunda şuan.

İhtiyaç olmadığını söylediğin mevkiye bu şansı kullanmayıp, daha iyisine bakıyoruz demek düpedüz taraftarı kandırmak. Yani özetle oraya yabancı bir hamle düşünmüyoruz planım farklı dese daha samimi olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
halısın ama hoca yaz döneminde özellikle kendini çok boşa çıkaracak sözler söyledi.

12 kişi mi oynayacağız
City'i tutsun
Çok kanadım var
Emin'in gönderilmesi
Nelsson'un kulübe mahukumu olması
Bats'ı hemen alıp hiç hazırlayamama

gibi gibi liste gider...

Başakşehir Samsun maçını izledim bu hafta. Başakşehir’in yedek kulübesi baya zengin. Bizim Yusuf’u, Berkan’ı, Sallai’yi adamların yedeklerini kesemez şu performanslarıyla.

Yahu ne parası Roma para falan vermez, ikinci yarı alacağı parayı kiralama ücreti olarak göstermişizdir.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belli olmaz o işler.
1 senede el birliğiyle takımı çorba ettiler.
Aile aile denilen yerde florya huzursuz yer oldu.
Takımda 13 oyuncu varsa bunun sebeplerinden birisi de kendisi
ztaen hocayı eleştiriyorum o açıdan sürekli

fakat Türkiye gerçeği var - sonucu aldığında yanlışta olsa gittiğin yol "doğru" görünüp yaptıklarınla övülüyorsun. halbuki terazi çok oynak oluyor geçirdiğin süreçte.

haliyle mevcutu geliştirmek , üstüne koymak türkiye'de olmuyor hiç

Elmalı ve sağ beki indiremeyen adamların yatacak yeri yokur, zerre utanmaları olsa çoktan istifa etmişlerdi (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt