- 3 Haziran 2015
- 57.195
- 66.395
- 4.143
Ooo cok süper
Önce 3 milyonumuz vardi
Simdi 4 milyonumuz var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pek emin degilim
beklemekte fayda var reis belki maaşını bize kitlemişlerdirİyi çok şükr üstüne para vermişizdir diye bekliyordum. Bizim komiteye uçak parası çıktı en azından.
öyle olsun diye demiyorum yav Tuna 'nın mesajına itafen yazdımSampiyon olan adam niye kovulsun yaw.
Ustelik terimden sonra ilk defa 3 sene ust uste sampiyon olacak. Belki terimin yaptigi gibi 4lü yapar
Kendinden utanmalı İtalya milli takım oyuncusu 6 ayda bir şartlı kiralanıyor hiçbirinin şartını karşılayamıyor insan bir der hata ben de herhalde diye.Oynadığı son lig maçında Fb'nin içinden geçti,dandik bir öneleme maçında kötü oynadı diye adamı boklayıp kurtulmaya çalıştık niye utansın yav
Nelsonumuzu da yedi
Ciğerim yanıyor
öyle olsun diye demiyorum yav Tuna 'nın mesajına hitaben yazdım
halısın ama hoca yaz döneminde özellikle kendini çok boşa çıkaracak sözler söyledi.Orta saha ihtiyacımız olmasa boşa yangın derim, kim alırsa alsın sorun değil. Ama Lemina gerektiğinde stoper, 3 lü orta saha düzeninin merkezi veya elindeki adamların eksikliğin de ikisini de yedekleyebilecek bir adam. Sara 2-3 hafta yoktu gördük halini orta sahanın.
Herseyi geçtim müthiş bir karakter ve takımı biliyor, ek olarak fırsat transferi konumunda şuan.
İhtiyaç olmadığını söylediğin mevkiye bu şansı kullanmayıp, daha iyisine bakıyoruz demek düpedüz taraftarı kandırmak. Yani özetle oraya yabancı bir hamle düşünmüyoruz planım farklı dese daha samimi olurdu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O farkındalığa sahip bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum,hatayı biz yaptık bu adamdan bu ligde faydalanırdık her türlüKendinden utanmalı İtalya milli takım oyuncusu 6 ayda bir şartlı kiralanıyor hiçbirinin şartını karşılayamıyor insan bir der hata ben de herhalde diye.
Hala 4lu cikarsa diyecek birsey bulamam okana
Hala 4lu cikarsa diyecek birsey bulamam okana
ztaen hocayı eleştiriyorum o açıdan sürekliBelli olmaz o işler.
1 senede el birliğiyle takımı çorba ettiler.
Aile aile denilen yerde florya huzursuz yer oldu.
Takımda 13 oyuncu varsa bunun sebeplerinden birisi de kendisi