Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 ay önce batşuayi geldi golcümüz geldiiiiii den

Maaşını tazminatını verin yeterki gitsin noktasına

Nasıl geldik

Nasıl getirildik

batshuayi gidiyorsa bilin ki icardi 1 ay sonra sahada olacak. Zaten top falan sektiriyordu floryada menisküs harici bir sakatlık geçirmediği ortaya çıkmış olur

Jelert mi oldun :D

KWP hakkinda yorumlarin nedir?
Tottenham alt yapisindan cikan Kyle Walker cakmasi, zaten Sp*rs alt yapisindan ne zaman iyi adam cikmis ki. Hizi var diye adami Southamptona satmislardi hatirliyorum. Southamptonda championsship de eh iste bir bek, premier lig kalitesinde olmadi hic. Hizi var ama bana gore tembel ve hantal birisi.

Jelert zaten facia bir transfer almadan da demistim bu adamin ederi 2-3 milyon diye.

Bats'ın gitmesini çok isterim de yedeğe yazacak adam kalmadı.

Sayısal olarak artmamız lazımken biz iyice azaldık :red:
batsı yedeğe yazmasak bile bir şey kabetmeyiz

belki ufak ihtimal ama ajax maçı dönerdi 60 lara doğru 5 metreden auta atan forvet GS forması giymesin o parayı kazanırken.

u21 -u19 dan forvet koyarım daha iyi.

Lemina istense transfer dönemi açılır açılmaz da alınırdı ve şu an hazır olmuştu ne güzel. 1 aydan fazla süredir oynamıyor olarak gelecek bize, o da gelirse tabii.

Fifada kadrolar ne zaman guncellenecek

Morata ve kutucuyu ekibimizde etüt etmek istiyorum

Galiba mektupla iletişim kuruyoruz en son 1 hafta öncede haber bekliyorduk muhtemelen yanıt yoldadır 2 güne elimize ulaşır.

Serhan Türk:"Galatasaray bugün Kyle Walker-Peters'ten haber bekliyor."

Tottenham alt yapisindan cikan Kyle Walker cakmasi, zaten Sp*rs alt yapisindan ne zaman iyi adam cikmis ki. Hizi var diye adami Southamptona satmislardi hatirliyorum. Southamptonda championsship de eh iste bir bek, premier lig kalitesinde olmadi hic. Hizi var ama bana gore tembel ve hantal birisi.

Jelert zaten facia bir transfer almadan da demistim bu adamin ederi 2-3 milyon diye.
Demek Reddit'te okudugum bazi yorumlar dogru bir analiz olmus. Gecelim ya zaten 1.70 boyunda bek gorunce kulaklarimin arkasi kasinmaya basliyor, oyle herkes bir Dani Alves veya Carvajal degil bu dunyada.

batshuayi gidiyorsa bilin ki icardi 1 ay sonra sahada olacak. Zaten top falan sektiriyordu floryada menisküs harici bir sakatlık geçirmediği ortaya çıkmış olur
Gerçekten bu sakatlık garip bir iş oldu. Hiç koparmış gibi durmuyor valla.

O dize takılan aparatı bile takmadılar yani en azından ben öyle bir video veya görsel görmedim.

3lü stoper oynayacaz hem as stoper hem yedeği yok

Komple kanadı kullanan bekler lazım orjin wing back yok

3 os oynayacan yedekleri yok

Çift fw oynayacan batsı gönderince yedeği yok

İşte planlama işte futbol aklı

Fifada kadrolar ne zaman guncellenecek

Morata ve kutucuyu ekibimizde etüt etmek istiyorum
Zytinli VR.gif

KONFİRME

batsı yedeğe yazmasak bile bir şey kabetmeyiz

belki ufak ihtimal ama ajax maçı dönerdi 60 lara doğru 5 metreden auta atan forvet GS forması giymesin o parayı kazanırken.

u21 -u19 dan forvet koyarım daha iyi.
O bölgede fazla sayıdayız, eksiklik diğer bölgelerde. Ordan eksilip başka bölgede artmalıyız
Valla bende aynısını düşünüyorum da artık giden birisinden çok gelen birilerine ihtiyacım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt