Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.667
- 73.203
- 5.188
E bundan sonra böyle çürük çarık adamlara kalacağız tabiki. Kim sana takımında oynayan hazır adamı verir ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batsı Şuan sattık sattık satamadık kol gibi maaşıyla bize girer kurtulabiliyorsak kurtulalım elimizde morata var osi var barışta oynar orada gerekirse forvet sıkıntımız olacağını sanmıyorumoha HTsporu ilk defa açtım nasıl kanal vs olmuş diye
melih gümüşbıçak nasıl ihtiyar olmuş öyle full beyaz saç.
Sanki uzaylı gördünoha HTsporu ilk defa açtım nasıl kanal vs olmuş diye
melih gümüşbıçak nasıl ihtiyar olmuş öyle full beyaz saç.
1 transferi listeye yetiştirip Morata,sallai ve yeni transferi listeye yazdıktan sonra diğer mevkiler için transferleri tamamlamalıyız. Çok eksik kadromuz varYapılmalıda ben morata harici maksimum bek stoper orta saha alırlar diye düşünüyorum kanat almaz bunlar
o maaşından kurtulamayaız muhtemelen - transfer yapmak için göndersek maaşını gene bize kitlerler.Batsı Şuan sattık sattık satamadık kol gibi maaşıyla bize girer kurtulabiliyorsak kurtulalım elimizde morata var osi var barışta oynar orada gerekirse forvet sıkıntımız olacağını sanmıyorum
Malesef işte son güne bırakınca böyle oluyor birini almak için uğraşırken diğer taraftan giriyoro maaşından kurtulamayaız muhtemelen - transfer yapmak için göndersek maaşını gene bize kitlerler.
bu yönetim zarar etmediğ trasnfer işi yapamıyor
Bu saatten sonra kimse oynayan oyuncusunu vermez anca böyle iskartaya çıkan menajer önerileriyle olur transfer olacaksa.Dönem bitti hala menajer diyorlar
Haykırıyorum
Yarro olumlu manada mı görüşün? Orta kesemiyor diyorlar.Kyle Walker Petersi izlemesek inanacagiz ya direk
Kaynak güvenilir olmayabilir, yukarıdaki htspor haberindeki kulüp Real Betis diyor