Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oha HTsporu ilk defa açtım nasıl kanal vs olmuş diye

melih gümüşbıçak nasıl ihtiyar olmuş öyle full beyaz saç.
Batsı Şuan sattık sattık satamadık kol gibi maaşıyla bize girer kurtulabiliyorsak kurtulalım elimizde morata var osi var barışta oynar orada gerekirse forvet sıkıntımız olacağını sanmıyorum

Alın abii oyuncu alın.İsterse 10 milyon yıllık verin.Şu takımın eksiklerini giderin.
Fark yaratacak adam alın.Anadolu takımları kapanıyor.Sürekli rakip yarı sahada oynuyoruz.Allah rızası için hızlı birebirde etkil forvetleri besleyecek adamlar alın.
Kanat,sağ bek,stoper,orta saha ne varsa alın.
Ama hızlı,tempolu olsun bu adamlar.

Bu şerefsiz nammussuzlara şampiyonluğu kaptırmayalım.
Bu şerefsiz katıksız evlatları şikecileri ,medya,mhk,federasyon üst üste koyup şampiyon olalım.

Yapılmalıda ben morata harici maksimum bek stoper orta saha alırlar diye düşünüyorum kanat almaz bunlar
1 transferi listeye yetiştirip Morata,sallai ve yeni transferi listeye yazdıktan sonra diğer mevkiler için transferleri tamamlamalıyız. Çok eksik kadromuz var

Sa, yönetime yazıklar olsun.

Galatasaray'ın menfaatlerini koruyup, kadrosunu güçlendirmeleri gerekirken ikisinide adam gibi yapmıyorlar bugün Antep deplasmanında Barışta olmazsa takımda net bir kanat oyuncusu kalmıyor arka tarafta bek oyuncusu yok.

Adam almadan eldeki yedek tek stoperini yolluyorlar.

Yine herkes eksiklerini minimum fiyatlara kapattı.

Biz her zamanki gibi yine s..i tuttuk.

Her defasında bunu başarmaları acayip bir istikrar tebrik etmek lazım.

%C3%A7%C4%B1%C4%9Fl%C4%B1klar-yard%C4%B1m-%C3%A7%C4%B1%C4%9Fl%C4%B1klar%C4%B1-gibi-tayfa.gif

Batsı Şuan sattık sattık satamadık kol gibi maaşıyla bize girer kurtulabiliyorsak kurtulalım elimizde morata var osi var barışta oynar orada gerekirse forvet sıkıntımız olacağını sanmıyorum
o maaşından kurtulamayaız muhtemelen - transfer yapmak için göndersek maaşını gene bize kitlerler.

bu yönetim zarar etmediğ trasnfer işi yapamıyor

Nelssonla birlikte kiralama limitimiz doluyor

Morata
Osimhen
Zaniolo
Zaha
Köhn
Nelsson

Ross da var o nasıl oluyor 6yı geçiyoruz. Ross zorunlu mu?

Ya zaha bu limite girmiyor yada nelsson zorunlu opsiyonla gitti

o maaşından kurtulamayaız muhtemelen - transfer yapmak için göndersek maaşını gene bize kitlerler.

bu yönetim zarar etmediğ trasnfer işi yapamıyor
Malesef işte son güne bırakınca böyle oluyor birini almak için uğraşırken diğer taraftan giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt