Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.855
- 66.889
- 5.003
Yerli alacağız diye illa o kazığı sokacaklar bize, bari kendi kazığımızı sıfır maliyetle evde üretelimİşte bizi bu duruma getirdiler , en büyük sıkıntı buydu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli alacağız diye illa o kazığı sokacaklar bize, bari kendi kazığımızı sıfır maliyetle evde üretelimİşte bizi bu duruma getirdiler , en büyük sıkıntı buydu.
Niye alinti yapmiyorsun sampiyon. Ben izlemedigim adam hakkinda yorum yapmam ki, izledigimi adamin yorumunu yaparim. Yok su buna secilmis bu suna secilmis onu bunu bilmem Jelertin gecen sene 15-20 macini izlemisimdir, ona gore yorum yaparim.Rahmi Nelson ne diyosa doğrudur.zaten championchip yetkilileri öylesine yılın 11ine seçmiş petersi sara ile.everton da kotu oldugu icin talip olmus petersa.jelert de öylesine danimarkanin en potansiyelli gençleri arasında gösterilip 21 yaşında 20 tane sampiyinlar ligi maçına çıkmış yeteneksiz olduğu için.sorun sizin sürekli izlemeyip yeterince bilgi sahibi olmadığınız oyuncular hakkında atıp tutmanız ve futbolcudan anlamayan okan buruk

YokYeni haber var mı sabahtan berı bakamadım yogunluktan
Gelmez o sorunluGelecek olan stoper’den bağımsız bence Emin Bayram’da geri getirilmeli. Hem alt yapı kontenjanı açısından hem de 3’lü oynayacaksak oradaki sayımız açısından değerli.
Sakatlık sorunu olmasa Ozan Kabak+Emin yapalım yabancı hamlemizi farklı kullanalım derdim şahsen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stopere bu saatten sonra yabamcı geleceğini düşünmüyorum. Ayrıca kimse bu saatten sonra oyuncusunu da vermez.
Kiralık olarak orayı geçiştirecekler desen kota yok.
Elindeki son kiralık hakkı da elindeki tek defansif stoperi kiralamak için harcadın.
2 maç oynayıp 1 ay arazi olan jakobs yerine kazım ve köhn aynı anda çağrılabiliyorsa çağırılıp +2 kiralık hak elde etmemiz lazım.
Bunlardan birini oluyorsa merihle kapatırsın(zor da işte)
Diğerini de kanatlardan birine takviye yaparsın.
Şu dakika tüm sistem çökmüş durumda.
Leminayı güya kiralı istiyoruz limitimiz yok.
Vallahi delirecem ya. Nelssonu elde tutsan en azından bir mevkiyi kapatırdın. Şimdi hem hakkını harcadın hem bonservisle adam almak zorundasın.
Sokun kardeşim dibine kadar sokun seneye de bunlar gitmeli diye 5 adamı kadroya almazsın
Biz azaldıkça cogalirizBats'ın gitmesini çok isterim de yedeğe yazacak adam kalmadı.
Sayısal olarak artmamız lazımken biz iyice azaldık :red:
Zorunlu opsiyonla 15 de ona sıkarızNdiyashimiye'yi alırlar hem orta saha hem stoper aldık der Okan hoca (gülerek)
o niye gelsin yavMerih Demiral gelirse sasirmayin
Niye şaşıralım ki zaten?Merih Demiral gelirse sasirmayin
Zorunlu opsiyonla 15 de ona sıkarız