Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1738580950527.webp

Kiralık sözleşmesi feshedilmiş çökün la.

Deli dana gibi oradan oraya koşturur reyis.

Nelsson KAP resmiyeti gelmeden yeni bir isim %99 seviyesinde diye haberler görmeyiz.

bugün zaten maça kadar pek bir şey beklemiyorum.

maç şu an her şeyden önemli.

Merih'in bize gelme durumu yok.

puhahaha yine her transfer dönemi oldugu gibi transferin kapanmasina az bir zaman kaldi ve bizde tamam diyebilecegimiz 1 bölge yok. Allah sizin gibi capsiz yönetimin bin belasini versin yok olup gidin basiretsiz beceriksiz ahlaksiz hainler. küfür etmeden duramiyorum 1 aydir evin icinde beyaz duvara bile söver hale geldim sizin yüzünüzden yönetim desen yok teknik kadro desen yok. su taraftara vallahi billahi helal olsun her mac kapali gise bu sene iyi bile dayanip o stadi musmula suratli basganin üzerine yikmiyor. aksam insallah olmaz ama aksi skorda ortalik karisir

Çaçua falan geçin.

Osayinin fesihi için oyalanıyorlar. Fener avrupaya bildiriminde yeni herife lisans çıkarmak için hamle yaptığında fesih edecekler.
Avrupaya sağ bek olmadan liste verilecek.
Olursa bir tane stoper yazılır avrupa için bitti.

Lig için kalan 6 günde de kalan mevkileri bekli tamamlarlar

Merih'i takımda görmek istemem

Başka adam mı kalmadı bıyık bırakıp milliyetçi ayağı yapan, fenerli adamı alıyoruz

kesinlikle öyle çünkü stoper yolladın, alacağın stoperi yazacaksın 1
Moratayı yazacaksın 2

Lemina / bek ? / Sallai / Kutucu dan 3 tanesi zaten dışarıda kalacak - planlamaya bak yav.
5 oyuncu gönderirsen +1 yazma hakkın oluyor mu? Öyle olursa Ziyech, Nelsson, Yusuf, Bats(ipsanya deniyor), İcardi(sakatlıktan dolayı) 5 oluyor Morata, stoper , sağ kanat bek, Lemina(Sallai) yazabilirsin o durum da. Varsa böyle bir kural.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt