Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhanetin çemberindeyiz

Yönetim zaten istifa komple
Yazın erden gelmeli başkanlığa
Yeni hoca
Başarılar kupalar falan işte

1inci maddeye katılıyorum - bir çok konuda bu yönetim ilerleme kaydettiğini asla gösteremiyor , iletişimden sonra icraatte berbatlar. başarı gelince ama üstüne çok güzel yatıyorlar

2inci kısım Erden Timur'un bu yönde bir planı hazırlığı olup olmaması ve çok garip olan divan nezdinde karşılık bulması çok önemli. Orada alelen kendisine saçma yüklenildi çünkü.

3üncü kısım - ET gelirse tepeye , gerek kalmayabilir açıkçası , her şey rayına oturabilir belli olmaz.

son dediklerine yorum yapmam zor ama - icardinin durumunun Wanda işinden başlayıp çocuklarına gitmesi ve yeni bir birliktelik ile bizdeki kaostik toksik ortamdan uzaklaşmak istemside olabilir. Fatih Terim'e kadar geri gitmeyeceğim çünkü zaten kapanmış bir konu bana göre. tekrar dillendirmeye gerek yok.(yazdığın için demiyorum , kendi adıma diyorum bu arada)

Ulan burası başakşehir mi

hoca okan olunca, bizi de b.şehir sandı herhalde, Nelsson' dan çıkıp bunu almak olmayan vizyonlarının en güzel örneği, yazıklar olsun bunlara, gerçekten yazın bıktırmışlardı, Osimhen ile sustuk falan ama bu kadar kollanan bir rakibe karşı, hala bunların peşinde koşmaları bıktırdı artık. bir an önce defolmaları gerekiyor

Bugün transfer olacak mı yoksa hepsini transferin Avrupa’dan kapandığı 3-4 gün mü yapacaklar?
Ya da hiç transfer yapmayacaklar mı?

Oh beeee gittiiiiiiii
şimdi diyeceğim gene neye tepki verdi alıtnı ve context olmadan.

diyecek Ertem Şener'in tiviti - dyeceğim Ertem Şener tivitine mi kredi veriyorsun.

sonra diyecek ki "yok üstad morata antepe gitti ya ona seviniyorum"

sonra diyeceğim ki :

bunemksinirli.gif

(21 Ocak)
Okan Buruk: "Transferde savunmaya baktığımız oyuncusu sayısı, hücuma baktığımız oyuncu sayısından daha fazla."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt