Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.379
- 25.714
- 2.598
Gercek adin sergen mi?Heeosimhen olmasa bi hiçtin.keremden çok top kaybı yapiyo mertens
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercek adin sergen mi?Heeosimhen olmasa bi hiçtin.keremden çok top kaybı yapiyo mertens
İc sahada arka bahcesine 9 kisi kalmadan gol atamayan takim mi olacak sampiyonBu kadro ile şampiyonluk hayal.fbde hayvan gibi orta kesiyor kostic,tadic,syzmanski,hatta oğuz.sutorleri de fazla
Olamaz ama işimiz zorİc sahada arka bahcesine 9 kisi kalmadan gol atamayan takim mi olacak sampiyon
Mümkün mü senceGercek adin sergen mi?
İspanya'da çıkan haber kiralık+ 3 zorunlu satın alma idi. Bakalım nasıl olacak?İnşallah bonservisledir ama umudum sıfır kiralık gider real betis haberleri çıkmışt bir kaç gün önce
Yaw bırak bassın olumsuzuİc sahada arka bahcesine 9 kisi kalmadan gol atamayan takim mi olacak sampiyon
Anlamıyorlar adminimYaw bırak bassın olumsuzu
Sergenin olumlu konuşması bizim lehimize 1 şey değil ki
@Suat Kara üstadın kalemine yaklaşmam mümkün değil Zeytinli efendiÜstad son günlerde suat kara ağabeye benzetiyorum yazı stilini
noktalama cok kullaniyorsun
Doğru ama oraya bir transfer gerektiği de gerçek artık. Mertens emeklilik kıvamına geldi iyiceMertens olmasa 10 puan eksiktin şu an.
Boş yorumları keselim.
Heeosimhen olmasa bi hiçtin.keremden çok top kaybı yapiyo mertens
Bugun kazanip yonetime transferler icin kufur show yapmak nasip olur insBu gidişle bugün Davinson da sakatlanır. 3 stopere dönüyoruz derken tek stoper oynarız. Nerde ulan stoper sağ bek sol bek orta saha
Heeosimhen olmasa bi hiçtin.keremden çok top kaybı yapiyo mertens
Ben mertensi begenmiyorum abi.ilk sene çok savundum forumda.derya abla vardı burda bi,adı deryayı herhalde.ona karşı çok savunmuştur ama mertens bitti artikSergen mertens iyise takımda iyi kötüyse takımda kötü hiç fark etmiyormusun?!
Kazımcanı geri çağırabilirler, stoper de Berkan işteBu gidişle bugün Davinson da sakatlanır. 3 stopere dönüyoruz derken tek stoper oynarız. Nerde ulan stoper sağ bek sol bek orta saha