Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.594
- 6.653
- 768
eyüpe imza attıUmut Bozok'u 3 forvet olarak alsak mı hazır serbest kalmışken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyüpe imza attıUmut Bozok'u 3 forvet olarak alsak mı hazır serbest kalmışken
Geçen ajax zaten bizi yenecek dedim ve yendi. Emin misin ustad
Hangisi daha uğursuz sence sergen mi yiğit miSergene karışmadan yorum yap da naparsan yap
Antepe 4 tane atacaz
Yaw fenerde hiç olmazsa süre alıyordu ve Avrupa maçlarında oynuyordu. Burada son 10 dakika filan mucizeler bekliyorlar.2 ay önce batşuayi geldi golcümüz geldiiiiii den
Maaşını tazminatını verin yeterki gitsin noktasına
Nasıl geldik
Nasıl getirildik
Erto bundesliga diyor
Üstad bu denemeleri gs değil de ifb üzerinde yapsak daha iyi olmaz mı. Mesela ifb alanyayı patates eder, derbiye kadar puan kaybetmez tarzıU. iz'in gazabından sakınmak adına antebin bizi yeneceğini beyan eder misin pls
İlk devre attı maçı da aldırdı Sara ile birlikte.
Her derbiyi kazandıracak adam Messi'ydi.
Ama merak etme o maç olmadı bu akşam ya da bir sonraki maç aldırır yine.
Adamı pestili çıkana kadar oynattık 1 maç dinlense Barış ile kendine gelecek.
ulan harbi ha sayısal anlamda az kalırız falan diyodum da net gitsin bu uğursuz herifShaban forvetimiz gittiyse champ h.o.
Adamın tavırları rahatsız edici oyuna girince bir çabasını görmüyorum ben,mesela Bakambu girince bir hareketlilik getirirdi bu çok gevşek bana göre,kendine çeki düzen verse elbette faydalı olur amam sıkıntılı bir tip.Michy Batshuayi'yi beğenmesem de bu şartlarda takımdan ayrılmasını mantıklı bulmuyorum. Avrupa listesinde yapacağımız değişiklik zaten limitli. Batuhan Şen, Hakim Ziyech ve Victor Nelsson kesin olarak çıktı. Bir Türkiye'den yetişme olmak üzere üç takviye yapılabilir. Üçüncü takviye yabancı yapılacaksa Yusuf Demir'in yerine yapılabilir. Öncelikli olarak Álvaro Morata, stoper ve sağ bek eklemesi yapacağımızı düşünürsek bir de Batshuayi yerine forvet eklemesi elimizi kısıtlar.
Üstad bu denemeleri gs değil de ifb üzerinde yapsak daha iyi olmaz mı. Mesela ifb alanyayı patates eder, derbiye kadar puan kaybetmez tarzı
Yiğit herhalde. Yiğit 1 ara avatar yaptığını paket ediyorduHangisi daha uğursuz sence sergen mi yiğit mi