Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batshuayi'yi gönderelim,

KWP'yi ikna edin,

İyi bir merkez stoper,

Emin Bayram

Lemina

İcardi'yi listeye yazmayız. Yukarıdakilerin dışında son dakika bir fırsat transferi çıkarsa da Demirbay'ı fesheder veya Yusuf'u kiralık göndeririz.

Antepe 4 tane atacaz
images (92).webp

İlk devre attı maçı da aldırdı Sara ile birlikte.

Her derbiyi kazandıracak adam Messi'ydi.

Ama merak etme o maç olmadı bu akşam ya da bir sonraki maç aldırır yine.

Adamı pestili çıkana kadar oynattık 1 maç dinlense Barış ile kendine gelecek.

Ve hala yerlerine kimse düşünülmüyor. Bu sezonun mvpsi Yunus patladı bile. 30 maçı geçtiler şimdiden.

Piatek dzeko ve en nesyry gol kralı olacak gibi

Gecmis sayfalarda bir üye yazmisti batshuayi gidiyorsa icardi yakinda oynamaya baslar diye

Gerceklesirse sürpriz olmaz

Michy Batshuayi'yi beğenmesem de bu şartlarda takımdan ayrılmasını mantıklı bulmuyorum. Avrupa listesinde yapacağımız değişiklik zaten limitli. Batuhan Şen, Hakim Ziyech ve Victor Nelsson kesin olarak çıktı. Bir Türkiye'den yetişme olmak üzere üç takviye yapılabilir. Üçüncü takviye yabancı yapılacaksa Yusuf Demir'in yerine yapılabilir. Öncelikli olarak Álvaro Morata, stoper ve sağ bek eklemesi yapacağımızı düşünürsek bir de Batshuayi yerine forvet eklemesi elimizi kısıtlar.
Adamın tavırları rahatsız edici oyuna girince bir çabasını görmüyorum ben,mesela Bakambu girince bir hareketlilik getirirdi bu çok gevşek bana göre,kendine çeki düzen verse elbette faydalı olur amam sıkıntılı bir tip.

Geçmiş olsun beyler okan yine son gün çalışmalarıyla nasıl daha vasatı bulurumun derdinde

Geçen sezon fbnin 0-1lik maçında bizim stoperleri sırtında taşıyan batshuayiyi 4-5 ayda ıskartaya çıkardı 👏👏👏

Samiyen yabanci basın × isim Galatasarayda haberini bekliyor ki twit atsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt