Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fransa ligi'nde kümede kalmaya oynayan rennes bugün stuttgart'in banko oynayan stoperini 13 milyon euro'ya transfer etti.
her gittikleri stoper 20-25 kagit ya ondan örnek vereyim dedim.

eylül ayinda 3m euro maas 10m bonservis teklif ettikleri zalewski 6-7m euro satin alma opsiyonu gibi bir rakam ve düsük ücretle inter'in yolunu tuttu.

marcus edwards ve samuel iling-junior gibi düsük maliyetli kanat oyunculari dandik championship kulüplerine kiralandi.

sadece bu beceriksizler oyuncu bulamiyor (!).

Göztepe'den istediğim tek adam Isaac Solet olurdu, o da Bjk maçında sakatlanıp sezonu kapattı zaten.

Sistem takımı ve her oyuncu eforlu oynuyor. Oradan gelecek oyuncu bizde beklendiği şekilde oynayamacaktır. Hatta stoperdeki arkadaşlar bizde bir Dany bile olamayabilirler.

Bokele mi

allahhhhhhhh

Screenshot_20240123_233824_FaceApp.webp

Değişik bir milletiz mesela şu bokeleyi bende anlam veremedim ama adamlar sallıyorum lyona satsa burada hepimiz bak işte adamlar buldu gelistirdi sattı deriz. Biraz açık olalim deriz bunu yani

Bokeleyi begenmeyen bence bi oturup dusunsun ya. Nelsson gibi birisi yedek de oturmak istemez dogal olarak da, yedekde oturabilecegini kabul edecek futbolcu getirmek lazim. Bokele o isim olabilir.

Forvet transferiiii!! 🤣

Özgür Sancar: "Galatasaray, forvette oynayan Erik Botheim için Malmö ile temas kurdu."
rize'nin eski forveti deniz HÜMMET ve kasimpasa'nin eski forveti thelin bu kazmadan daha fazla gol atmis o cöp ligde.
bu yeteneksizi alacak kadar düsmemizdir umarim.

Kimi ekleyeceğiz AL listesine
nevzort dindar'ı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt