Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer dönemi 21 gün önce acilirken kadromuzda sag bek kaan sol bek berkan idi (jakobs'un sakatlik durumunda)

hala öyle duruyor @Umut Işık

Lemina'yı aldık sanki de böyle diyor.

mantık hatası var şu yazdıklarına zaten - sırf Morata mı ekleyeceğiz listeye mesela ziyech ve nelssonu çıkardık diyelim...Ysuuf demiride çıkarabilirsin isim yzmak için.

Morata + 2 tane trasnfer mi gelecek 2 güne o zaman mesela ..

Ben niye nevzat dindarın yazdıklarına kafa yürütüyorum ki...
Nevzat beye göre Morata ile birlikte sağ bek ve stoper yazılacakmış. Sağ bekte Trippier öne çıkmış

Forvet transferiiii!! 🤣

Özgür Sancar: "Galatasaray, forvette oynayan Erik Botheim için Malmö ile temas kurdu."

Forvet mi:

GIF--Staring-Look-Looking-wonder-wondering-what-stare-GIF.gif

ben bugün bitecek transfer beklemiyorum . Tbaii A takımıyla görüşürüz onlar X oyuncu alırlarsa bzie diğerini verirler gibi işleribeklemiyorsak.

avrupada bu gece kapanır , düşmüş fyat beklentisine girer bizimkiler.
Yarın isimler düşmeye başlar. 2 oyuncu gelir bu hafta. Önümüzdeki hafta tahmini yerli 1-2 oyuncu daha gelir.

trippier ve bokele acayip scouting basarisi olarak duruyor. kisisel görüsüm trippier gelirse sol bek oynar, sag bekte kaan ayhan devam eder 1-2 mac sonra buna dönülür.

Değişik bir milletiz mesela şu bokeleyi bende anlam veremedim ama adamlar sallıyorum lyona satsa burada hepimiz bak işte adamlar buldu gelistirdi sattı deriz. Biraz açık olalim deriz bunu yani
Eray sorun şu ki Bokele, transfer döneminin başından itibaren orada duruyor. Yani bizimkiler planlı olarak Bokele'yi inceleseler, scouting yapsalar ve deseler ki ya bu adam bize uyuyor. Transfer döneminin başında alınır, bizde destekleriz. Girişim var mı bilmiyoruz da varsa eğer tamamen panik hamlesi gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt