Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.945
- 23.507
- 3.723
Kingzat şow
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpzatin performansi son yillardir acayip kotu heis
En son şov yaptığında ertesi gün hepsi patlamıştıKingzat şow
Nevzat beye göre Morata ile birlikte sağ bek ve stoper yazılacakmış. Sağ bekte Trippier öne çıkmışLemina'yı aldık sanki de böyle diyor.
mantık hatası var şu yazdıklarına zaten - sırf Morata mı ekleyeceğiz listeye mesela ziyech ve nelssonu çıkardık diyelim...Ysuuf demiride çıkarabilirsin isim yzmak için.
Morata + 2 tane trasnfer mi gelecek 2 güne o zaman mesela ..
Ben niye nevzat dindarın yazdıklarına kafa yürütüyorum ki...
Forvet transferiiii!!
Özgür Sancar: "Galatasaray, forvette oynayan Erik Botheim için Malmö ile temas kurdu."
Yarın isimler düşmeye başlar. 2 oyuncu gelir bu hafta. Önümüzdeki hafta tahmini yerli 1-2 oyuncu daha gelir.ben bugün bitecek transfer beklemiyorum . Tbaii A takımıyla görüşürüz onlar X oyuncu alırlarsa bzie diğerini verirler gibi işleribeklemiyorsak.
avrupada bu gece kapanır , düşmüş fyat beklentisine girer bizimkiler.
Çarşıya çıktım Danso, Pavlovic, Alexandro, eve geldim Bokele
Sergenim güçleneceğimize daha da zayıflıyoruz.Bokele-Ahmetcan-davidson-Berkan iyi mi böyle arkadaşlar?
Eray sorun şu ki Bokele, transfer döneminin başından itibaren orada duruyor. Yani bizimkiler planlı olarak Bokele'yi inceleseler, scouting yapsalar ve deseler ki ya bu adam bize uyuyor. Transfer döneminin başında alınır, bizde destekleriz. Girişim var mı bilmiyoruz da varsa eğer tamamen panik hamlesi gibi duruyor.Değişik bir milletiz mesela şu bokeleyi bende anlam veremedim ama adamlar sallıyorum lyona satsa burada hepimiz bak işte adamlar buldu gelistirdi sattı deriz. Biraz açık olalim deriz bunu yani
Bokele-Ahmetcan-davidson-Berkan iyi mi böyle arkadaşlar?