Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan'i severim ama sağ bek alınmazsa onu yine orada izlemeye devam edeceğiz. Jelert ve Sallai var demeyin.

Hoca üçlü oynayacağım dedi. Stoper ve Morata gelirse de kesin üçlü oynar herhalde artık. Üçlüde kanat bek olarak da Kaan oynamaz, Sallai-Jelert ikisi birden sakat olsa yine oynamaz. Hoca da oynatmaz zaten. Anca başka çare bulamadığı için dörtlüye dönerse oynatır. Bu arada kanat beki alınmazsa muhtemelen şu an sakatlık olmadığı sürece Barış-Jakobs oynar kanat bek olarak. Biri eksik olursa da Sallai oynar.

Hoca üçlü oynayacağım dedi. Stoper ve Morata gelirse de kesin üçlü oynar herhalde artık. Üçlüde kanat bek olarak da Kaan oynamaz, Sallai-Jelert ikisi birden sakat olsa yine oynamaz. Hoca da oynatmaz zaten. Anca başka çare bulamadığı için dörtlüye dönerse oynatır. Bu arada kanat beki alınmazsa muhtemelen şu an sakatlık olmadığı sürece Barış-Jakobs oynar kanat bek olarak. Biri eksik olursa da Sallai oynar.
Bu durumda yine bir kenar bek transferi lazımdır. Barış ve Jakobs oynar diyoruz ama Jakobs bir var bir yok. Sallai o bölge için kötü alternatif, Jelert'i saymıyorum bile .

Bu durumda yine bir kenar bek transferi lazımdır. Barış ve Jakobs oynar diyoruz ama Jakobs bir var bir yok. Sallai o bölge için kötü alternatif, Jelert'i saymıyorum bile .

Better call saul başlıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İtalyadan gelecek uçaktan kesinlikle sadece morata inmeyecek göreceğiz..

3lude jelert is yapar bence. Hoca onay verdigi jelertten verim alacak artik. Yok öyle 9m verdim 2 mac 15-20dk oynattim hoop bundan memnun degilim yenisi gelsin

Kanat bek kesin lazim baris-transfer-jacobs-sallai-jelert gayet iyi rotasyon bence

Jakobs haric 3u de 2 tarafta da oynuyor

Bence de lazım bir tane. Barışla dengeli olması bakımından defansif zaafı olmayan, hücumda da patates olmayan biri güzel olur. Tek sorun Morata-Stoper-bek ile Avrupa için 3 kontenjanı doldurmuş oluyoruz. Bir orta saha alternatifi yazamıyoruz alsak bile Avrupa listesine. Jakobs'un istikrarına güvenebilsek ben o zaman belki orta saha alternatifine öncelik verebilirdim. Sallai-Jelert-Berkan dörtlü için bekte çok kötüler ama üçlüde kanat bek için yedek olarak idare ederler bence.

Aston Villa, Rashford transferini bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Rashford bu transfere sıcak bakıyor. İki kulüp arasında görüşmeler henüz bitmiş değil.

(Matteo Moretto)

Kanat bek kesin lazim baris-transfer-jacobs-sallai-jelert gayet iyi rotasyon bence

Jakobs haric 3u de 2 tarafta da oynuyor

Yeni gelecek olan da iki kanatta oynayabileninden olursa işte o zaman kusursuz olur. Barış'la hem maç içinde değişirler, hangi kanatları zayıfsa Barış'ı o kanata atabiliriz yani, hem de Barış olmadığında da Sallai-Jakobs-Jelert üçlüsünden hangisi formdaysa veya o maça uygunsa, onu oynatabilirsin.

De Cuyper Brown falan yok mu Belçika pazarında alın lan €3m verin bize kanat bekinizi diyebileceğimiz cevval 1 sporcu

Ben Jelert'ten Yunus gibi uzun vadede bir yükseliş bekliyorum nedense. Belki 1 sezon kiralık gidip geldikten sonra birden katkı vermeye başlayacak gibime geliyor. Tabi üçlü oynamamız kaydıyla...

Ağzımıza Morata ile bir parmak bal çalıp sıvışabilecenizi mi sandınız

Morata'yı ninem de alır

İki orta saha iki kanat bek bi de stoper alın da adam diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt