- 2 Temmuz 2011
- 138.073
- 58.912
- 5.488
Muazzam ya,emin(ahmetcan) ve can uzun çok olasi bu arada.ilkay gerek her türlüÇaçua
Pavlovic
Lemina
İlkay
Morata
Emin Bayram
Can Uzun
Gidenler:
Nelsson
Batshuayi
Ziyech
İcardi (dondurma)
K.Demirbay
Metehan (k)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muazzam ya,emin(ahmetcan) ve can uzun çok olasi bu arada.ilkay gerek her türlüÇaçua
Pavlovic
Lemina
İlkay
Morata
Emin Bayram
Can Uzun
Gidenler:
Nelsson
Batshuayi
Ziyech
İcardi (dondurma)
K.Demirbay
Metehan (k)
Kaan'i severim ama sağ bek alınmazsa onu yine orada izlemeye devam edeceğiz. Jelert ve Sallai var demeyin.
Gardi olmasa bir tane çuval bile alamayacaklar yurt dışından. Reziller
Bu durumda yine bir kenar bek transferi lazımdır. Barış ve Jakobs oynar diyoruz ama Jakobs bir var bir yok. Sallai o bölge için kötü alternatif, Jelert'i saymıyorum bile .Hoca üçlü oynayacağım dedi. Stoper ve Morata gelirse de kesin üçlü oynar herhalde artık. Üçlüde kanat bek olarak da Kaan oynamaz, Sallai-Jelert ikisi birden sakat olsa yine oynamaz. Hoca da oynatmaz zaten. Anca başka çare bulamadığı için dörtlüye dönerse oynatır. Bu arada kanat beki alınmazsa muhtemelen şu an sakatlık olmadığı sürece Barış-Jakobs oynar kanat bek olarak. Biri eksik olursa da Sallai oynar.
Bu durumda yine bir kenar bek transferi lazımdır. Barış ve Jakobs oynar diyoruz ama Jakobs bir var bir yok. Sallai o bölge için kötü alternatif, Jelert'i saymıyorum bile .
3lude jelert is yapar bence. Hoca onay verdigi jelertten verim alacak artik. Yok öyle 9m verdim 2 mac 15-20dk oynattim hoop bundan memnun degilim yenisi gelsinBu durumda yine bir kenar bek transferi lazımdır. Barış ve Jakobs oynar diyoruz ama Jakobs bir var bir yok. Sallai o bölge için kötü alternatif, Jelert'i saymıyorum bile .
Kanat bek kesin lazim baris-transfer-jacobs-sallai-jelert gayet iyi rotasyon benceBu durumda yine bir kenar bek transferi lazımdır. Barış ve Jakobs oynar diyoruz ama Jakobs bir var bir yok. Sallai o bölge için kötü alternatif, Jelert'i saymıyorum bile .
Bu durumda yine bir kenar bek transferi lazımdır. Barış ve Jakobs oynar diyoruz ama Jakobs bir var bir yok. Sallai o bölge için kötü alternatif, Jelert'i saymıyorum bile .
Aston Villa, Rashford transferini bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Rashford bu transfere sıcak bakıyor. İki kulüp arasında görüşmeler henüz bitmiş değil.
Matteo Moretto
Kanat bek kesin lazim baris-transfer-jacobs-sallai-jelert gayet iyi rotasyon bence
Jakobs haric 3u de 2 tarafta da oynuyor