Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ertan yasaklı kaynaktan kalkmıştı dimi ?

Kalkti, twiti silmis

1738596383975.webp

Emin'i geri alalım sahiden, geri alma hakkımızda var idi sözleşmede hem.

Oy oy bonservisi ile, hadi frankfurt hadi be olm

Galatasaray'ın yurtdışına kiralık transfer hakkı kalmadığı için Eintracht Frankfurt, Batshuayi'nin transferini kalıcı olarak gerçekleştirmeye çalışıyor. (Foot Mercato)

Öyle değil.i
6 tane kiralayabilirsin veya 6 tane kiralık gönderebilirsin. Bunu istediğin gibi doldurabilirsin. Total kiralık limiti bu sezon 6 geçen sezon 8'di

Aynı anda aynı takıma kiralık 3'den fazla oyuncu gönderemiyorsun gibi ucube maddeler de var içinde.

Resmi dökümanı bulamadım ama gayet ciddi spor haber sitelerindeki haberlerde falan hep şu yazıyor:

"From 2024, clubs will be restricted to six players loaned in and six loaned out at one time. Under 21s and club-trained players will be exempt."

bu cocugu hic izlemis olan vatan evladi var mi? bundesliga 2 kuponu takiplerken denk gelen olmustur belki

adamın nelerle uğraştığını ne kadar para soktuğunu birinci ağızdan duydum

Bu seneyi de şampiyon tamamlasin 95 sonrası net Faruk surenden sonraki en başarılı baskan olur benim gözümde.. Öncesini bilmediğim için yorum yapamıyor..

Eksileri elbette var en basit fiyasko transferler var - Avrupa karnemiz berbat ..Ama Ali Koç denen şımarık velet dünya kadar para harcadı hakemleri mhklari satın aldı Dursun Özbek bu şer çetesine karşı ligde başarılı oldu ..
Yine kırılma sezonları yaşadık 3 yıl ustuste fb sampiyonlugu da izleyebilirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt