- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
EvetErtan yasaklı kaynaktan kalkmıştı dimi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetErtan yasaklı kaynaktan kalkmıştı dimi ?
Çok tuttuğum bir herif değil ama yorum da yapmak istemiyorum çünkü aklıma Jelert geliyorKwp gelir tam bir kanat bek
Daha tatli olur daha tatlıOy oy bonservisi ile, hadi frankfurt hadi be olm
Galatasaray'ın yurtdışına kiralık transfer hakkı kalmadığı için Eintracht Frankfurt, Batshuayi'nin transferini kalıcı olarak gerçekleştirmeye çalışıyor. (Foot Mercato)
Reis sanki kanat bek olarak Çaçua dan daha üretken olur gibi görünüyor KWP hücumsal anlamdaÇok tuttuğum bir herif değil ama yorum da yapmak istemiyorum çünkü aklıma Jelert geliyor
BEZDİM
sene başında 6.400.000e kiralamıştık atalantayaDevir diye bişey yok ki hocam ev mi bu
nasıl yav gece kapanmıyor mu ? 7.5 saat falan kalmış olması lazımAlmanyada transferin bitimine 3 saat 55 dk kaldi
Hücum yönü kuvvetli imiş. Kanat bekimizin birinin Barış olacağını düşünürsek diğerinin daha defansif olması makul olmaz mıydı?Çok tuttuğum bir herif değil ama yorum da yapmak istemiyorum çünkü aklıma Jelert geliyor
BEZDİM
Nolmus la buna inzivaya çekilen obiwan bile böyle çökmedi
Olur mu sencewerner diyorlar
elindekini kullanman lazım orda artıkBatsuayi gitti morata geldi yani.10 numara ve kanat yok
nasıl yav gece kapanmıyor mu ? 7.5 saat falan kalmış olması lazım
25 milyon vardı alsınlar.forveti besleyecek adam yok nasıl şampiyon olmayı düşünüyorsunuz siz.yana pas verip asist sayılan mertens le mielindekini kullanman lazım orda artık
10 numara ve kanat yoğun çaba ve nokta ötesi trasnfer olmalı - sallapati bas parayı kim varsa bölgeleri kesinlikle değil onlar.
MusleraLemina sara torreira Mertensli bi 11 kur
Leminayi stopere atma