Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.476
- 2.912
- 2.313
Kaldı 5 transfer.Orta saha,2 bek,2 kanat.Bide Nelsson geri kazansın bi zahmet Okan efendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl geldi anlamadım bile bana morata gelcek deseler hadi oradan derim öyle böyle kariyer yok adamdaMoratayıda beğenin be arkadaş, batshuayi oyuna girdiğinde hayata küsüyorum. Adam son avrupa şampiyonu ispanya milli takımının kaptanı yav.
İspanya milli takımı için savaşacaktır inşallahmoratanın fizik ve istek yerindeyse süper transfer ama bunlarda eksiklik olursa sıkıntı
Milli takıma gitmek için oynar hocam aidiyet duygusu olan bir oyuncu yatacak adam değil karakterli topçumoratanın fizik ve istek yerindeyse süper transfer ama bunlarda eksiklik olursa sıkıntı
moratanın fizik ve istek yerindeyse süper transfer ama bunlarda eksiklik olursa sıkıntı
ilk nöbetinde moratayı çözdüGünaydın iyi nöbetler
Günaydın iyi nöbetler
Biz olarak dünyanın en iyi kanadı onlar alırsa zaten formdan düşmüştü istenmeyen adam ama kim alırsa alsın katlı verecek topçuRashford villaya giderse iyi olur bize zor zaten şikecilere gitmemeli
"Kendisi 20 yasinda olamaz, en az 25'tir" esprisi yapilmadi mi hala?Ekli dosyayı görüntüle 277434
Acayip tipi var
En az 30 yasindaOn numaraya oyuncu bakıyoruz. Gözümüzün önündeki Dele Bashiru yu Lazio kapıyor ve şans veriyor. Orada oynuyor da. Maestro da yeni Dele Bashiru olacak. İlerde almadık diyeceğiz .