Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.085
- 59.813
- 3.473
Slm aleyk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devrim karısının bokuna dağattı adam diyoruzBu adama güvenip yola devam edilmez net os lazım Lemina mantıklı duruyor
Uruguay basınından Telemundo'ya açıklamalarda bulunan Lucas Torreira, "İnsanları umutlandırmak istemiyorum çünkü şu anda durum çok karışık. Güney Amerika'ya dönüşüm gittikçe yaklaşıyor" dedi.
Gelecek sezon neler olacağını göreceklerini vurgulayan Uruguaylı orta saha, "Ben böyle hissediyorum. Her şey olabilir, Galatasaray'da bu yılın tadını çıkarmak istiyorum ve gelecek yıl ne olacağını göreceğiz" açıklamasını yaptı.
Ailesini özlediğini belirten...![]()
- Aslan Karadağ
- Cevaplar: 28
- Forum: Turgay Vardar Medya ve Haberler Forumu
Daha yeni yatırım yaptık oraya kronik gerçi sağ tarafa da 11 yatırım yaptık adam arıyoruz. Iste galatasaray transfer vizyonu. Parayı çöpe atma üzerine kurulu.Correa da alınmalı
Alamıyorsak. 3-5-2 için Diouf’a salça olmalıyız FB’inin istediği
Ne var bunda yav Muslera'da senelerdir aynı röportajı veriyordu her sene soruyorlar zaten.Bu adama güvenip yola devam edilmez net os lazım Lemina mantıklı duruyor
Uruguay basınından Telemundo'ya açıklamalarda bulunan Lucas Torreira, "İnsanları umutlandırmak istemiyorum çünkü şu anda durum çok karışık. Güney Amerika'ya dönüşüm gittikçe yaklaşıyor" dedi.
Gelecek sezon neler olacağını göreceklerini vurgulayan Uruguaylı orta saha, "Ben böyle hissediyorum. Her şey olabilir, Galatasaray'da bu yılın tadını çıkarmak istiyorum ve gelecek yıl ne olacağını göreceğiz" açıklamasını yaptı.
- Aslan Karadağ
O zaman comuzzoya gidebilirler bu sayede nelsson-napoli de olabilirMilan, Tomori'yi Tottenham'a satıp yerine başka bir stoper almak istiyor. Konuşulan rakam 30 milyon euro.
(Fabrizio Romano)
önemli olan kârının artması.Galatasaray'ın Cirosu artıyor desenize...
Güçlendirilmiş Ciro da geliyor
Biri şu takımı izlese ihtiyacı ne dese ilk bek sonra da orta saha denir.
İlkay’ın türk gazetecilere verdiği demeçlere benziyor , sonuç ..Bu adama güvenip yola devam edilmez net os lazım Lemina mantıklı duruyor
- Aslan Karadağ
Abartıyor millet zaten gayet normal açıklamalarİlkay’ın türk gazetecilere verdiği demeçlere benziyor , sonuç ..
Velim sen yeter ki iste ben sana love bombing bile yaparımyaw şunu sene başından beri yazdık diye bin kere linç yedik burada. sen yazınca like-bomb yapmışlar :d
bunun istek veya isteksizlike uzaktan yakından alakası yok yaw. sosyal medyayı fazla büyütüyoruz.Yanlız çok istekli geliyor bu güzel bişey akşam direkt takibe almış imzalar atılır atılmaz adam