Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlle de Lemina olmasına gerek yok ama o profil bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız olduğu net. Demirbay da gidecek gibi gözüküyor.

Taraftar lemina'yı istiyor ama bizi yönetimin Lemina'dan hatta Lemina'nım Galatasaray'da iynadığından haberi yoktur 🤣😂

Taraftar lemina'yı istiyor ama bizi yönetimin Lemina'dan hatta Lemina'nım Galatasaray'da iynadığından haberi yoktur 🤣😂
Yönetimin vardır da hoca kizmistir yine 12 kişi mi oynayacagiz diye.Bu arada ben sara geriden oyunu daha iyi okuduğunu ve daha rahat top alabildiğini düşündüğüm için direkt torreira yerine yazardım kendisini yani sara forvet arkasına çekilsin istemezdim

Lemina örnek olarak da 30+ olmuşsun mesela Wolves'te 1 milyona oynamayı kabul ederken Galatasaray'a 3 milyon istemekte ki motivasyon nedir? Orada 1 milyona oynamayı daha cazip kılan nedir? Hadi genç topçu olsan göz onunda olursun, transfer yaparsın vs de burada öyle bir senaryoda yok. Avrupa'da oynama ihtimalin yok, ligde başarılı olma ihtimalin yok ee abi mesela ben Lemina olsam gerçekten anlam veremiyorum, İngiltere orta sınıf takımında 1'e oynamayı niye Türkiye'de şampiyonluğa ve Avrupa'da oynamayı tercih edeyim ki?

Bu Lemina aşkı nedir anlamak zor

Bizdeyken defansif anlamda hiç beğenmiyordum (yanlış hatırlayabilirim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt