Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.291
- 21.235
- 2.663
Arda Kızıldağ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi firsat bu? illa osimhen gibi olmasına gerek yok ki.herhangi bi kanat olabilirBen simdi canli dinledim firsat transferi dedigi yildiz oyuncu falan degil. 3 Subat sonrasi ortada kalan 'firsatlardan' bahsediyor. Cunku oyuncular Turkiye'yi ilk tercihi olarak gormuyor dedi.
bravo pukkiuğursuz bats giderse şampiyonluk ihtimalimiz artar. Takımımda bir daha ifbli topçu istemiyorum!!
2. yarı adını 1 kere duymadımKaan iyiydi yalnız. Gayet iyiydi hem de.
Torrent fotograflarini nerede gördün laTorrent fotoğrafları gördüm deOkan'ı eleştirelim ama o kadar da değil
![]()
Okan Buruk: "Oyuncuların ilk tercihleri Türkiye olmuyor. Bunu net şekilde bilmemiz lazım. Maddi olarak daha fazla versek bile bazen burası öncelikleri olmuyor. Uğraşıyoruz, iyi niyetle çalışıyoruz, o yüzden fırsat transferi bekliyoruz.. Başkanımız yönetimimiz iyi niyetle çalışıyoruz."Hangi firsat bu? illa osimhen gibi olmasına gerek yok ki.herhangi bi kanat olabilir
Sesi açmazsan duymazsın kral2. yarı adını 1 kere duymadım
Semih çöpüdür
Gayet iyiydiolm Kaan oynamış ya maçta
O zaten 1 ay evvel gitmedi mi?Yasin Özcan olabilir
Tamam işte fırsat kanat olabilir.stoper ve sagbek zaten alinacak.ben bekliyorum valla görürsün bakOkan Buruk: "Oyuncuların ilk tercihleri Türkiye olmuyor. Bunu net şekilde bilmemiz lazım. Maddi olarak daha fazla versek bile bazen burası öncelikleri olmuyor. Uğraşıyoruz, iyi niyetle çalışıyoruz, o yüzden fırsat transferi bekliyoruz.. Başkanımız yönetimimiz iyi niyetle çalışıyoruz."
Skyhan moonhillArda Kızıldağ
Manası son günü bekleyin gibi birşeyOkan Buruk: "Oyuncuların ilk tercihleri Türkiye olmuyor. Bunu net şekilde bilmemiz lazım. Maddi olarak daha fazla versek bile bazen burası öncelikleri olmuyor. Uğraşıyoruz, iyi niyetle çalışıyoruz, o yüzden fırsat transferi bekliyoruz.. Başkanımız yönetimimiz iyi niyetle çalışıyoruz."