Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben simdi canli dinledim firsat transferi dedigi yildiz oyuncu falan degil. 3 Subat sonrasi ortada kalan 'firsatlardan' bahsediyor. Cunku oyuncular Turkiye'yi ilk tercihi olarak gormuyor dedi.
Hangi firsat bu? illa osimhen gibi olmasına gerek yok ki.herhangi bi kanat olabilir

Hangi firsat bu? illa osimhen gibi olmasına gerek yok ki.herhangi bi kanat olabilir
Okan Buruk: "Oyuncuların ilk tercihleri Türkiye olmuyor. Bunu net şekilde bilmemiz lazım. Maddi olarak daha fazla versek bile bazen burası öncelikleri olmuyor. Uğraşıyoruz, iyi niyetle çalışıyoruz, o yüzden fırsat transferi bekliyoruz.. Başkanımız yönetimimiz iyi niyetle çalışıyoruz."

2.yarida oynanan oyun bize hic yakismadi, maci bitirecek pozisyonlari bulmamiza ragmen ileride osimhen ve morata varken böyle dan dun ileri vurulmaz anadolu takimi gibi. orta saha merkezi yorgunluktan ve kanatlar kalitesiz malzemeden dolayi calismiyor.

3-5-2 basliyorsak bile mutlaka 3-4-3'e dönemiz gerekiyor. kanatlardan zerre hücum edemiyoruz. rakip oralari cok bosaltti ama biz degerlendiremedik. oyun zekasi üst düzey olmasina gerek duyulmayacak bir tane hizli kanat oyuncusu lazim, onyekuru bir kac yil önce bu görevi cok iyi yapabiliyordu maclara göre.

her mac yunus-mertens-baris üclüsüyle cikmanin intihar oldugunu gec de olsa anladi hoca. herkes patir patir dökülüyor cünki.

Okan Buruk: "Oyuncuların ilk tercihleri Türkiye olmuyor. Bunu net şekilde bilmemiz lazım. Maddi olarak daha fazla versek bile bazen burası öncelikleri olmuyor. Uğraşıyoruz, iyi niyetle çalışıyoruz, o yüzden fırsat transferi bekliyoruz.. Başkanımız yönetimimiz iyi niyetle çalışıyoruz."
Tamam işte fırsat kanat olabilir.stoper ve sagbek zaten alinacak.ben bekliyorum valla görürsün bak🙂

Manası son günü bekleyin gibi birşey 🫨

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt