- 2 Temmuz 2011
- 138.204
- 58.983
- 5.488
Rashfordun kesin transferi 3 subatta belli olacakti,aston villa alacağına göre artık konuşmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elden çıkarmak için değil yararlanmak için alıyoruz belli ki. Ben 24-25 yaşında oyuncu gelsin isterdim ama bellirli kalitede ve pazarda piyasası olan oyuncular gelmiyor bizimkiler de getiremiyor. Bats gidecek deniyor öyleyse daha da iyi olur. Ahmed Kutucu'yu Bats yerine de kullanabiliriz çünkü.8 milyon bonservis ve 3.5 yıllık sözleşme çok fazla olur. Fesih dışında elden çıkaramayız.
Özellike bu sezon başladı bu Yürekli'de kendisi der yani İcardi'nin kız arkadaşının attığı storyden kime ne?Bu haluk denen zararlının götü de çok kalktı.
Yıllardır böyleydi bunlar.
Arayı iyi tutarsan çok iyi işler bir kızıştı mı satmayacağı kimse yok.
Şimdi de icardinin manitasını attığı story dert olmuş.
Galatasarayın futbolcularıyla ilgili konulardan sana ne kardeşi defol git işini yap haberciysen haberini al haberini yap.
Hep bir dedikodu.
Kereme sallayalım, Olivieraya sallayalım, Zahaya sallayalım, Yunus, İcardi, Muslera...
Milandan en son kimi aldık
Morata haberlerini doğru dürüst TR'den giren olmadı sanırım bu gün geliyor vb. gibi. Bu konuşmama kararı sonrası hepsi tavır aldı sanırım ki eleştirmişlerdi de bu kararı keşke daha önce alınsaymış bu karar. En azından artık daha ortalık net dış basınla ile birlikte.seten, halukların Morata hakkında haber girmemeleri* yinede ilginç
Ümit Davala var aklımda. Ondan sonra kimse oldu muKimseyi
Morata açıklanınca heyecandan senEkli dosyayı görüntüle 277459
antep maçına kadar böyleyim
transfer ilgi alanımda değil @Hakan Motz @Murat Saylak @Hakan Kuzu
Fenerde de aynı sıkıntı var bence kostic oğuz falan idare ediyorlar. Onlar bizim gibi orta saha özellikli oyuncu yerine kanat oynattıkları için çok sıkıntı çekmiyorlarSayısal diyelim. Bizde de 2 tane var gözüküyor kağıt üzerinde ama yok. Yedek zaten yok. Hadi iki bekin sağlam olsa nicelik önemli olan dersin de bizde ''akü yok'' durumu var. Jakobs'u vurdurarak çalıştırıyoruz bazen.
Bu durumda olan kaç takım var ki. Kendi çaplarına göre her takımın as beki var desek yeridir.
Yumurta kapıya dayanacak hem bu var. Hem de plansızlık. Okan hocanın istediği oyuncularda kolay alınacak isimler değil ve olmuyor onlarla boş yere zaman kaybediliyor sonra fırsat transferi bekleyelime dönüyor iş başka plan yapmadıkları için. Bizim direk futboldan sorumlu yönetici işinden vazgeçip Futbol Direktörü(Sportif Direktör) getirmeliyiz onu da aynı zamanda Sportif AŞ'de yönetici yapmalıyız tam etkili olsun diye. Profesyonel bir ekip olmadan bunları yaşamaya devam edeceğiz belli bu.bana göre panik manik kısmından ziyade , yönetim gene bile bile ladesle bu şekilde yaklaştı trasnfer işine.
çünkü 2 sezondur başarı geliyor , bir şekilde hallediyoruz .
türkiyede eskik tarafını öndeyken tamamlama yok - "sıkıntı olursa bakarız" modu hep hakim olduğu için zamandında asla ilgilienilmiyor hiç bir şey ile.
Ataya hakaret edilen görsel hoş olmamışHatipoğlunun cebindeki bonservis
Ekli dosyayı görüntüle 277460