Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
Müthiş scout keşfi gustavo asunçao hakkında ne demişti bu twitter scout tayfa çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş scout keşfi gustavo asunçao hakkında ne demişti bu twitter scout tayfa çok merak ediyorum
O kısmı farketmemiştim kaldırdımAtaya hakaret edilen görsel hoş olmamış
Olum hiç yaratici kanat yok takımda.yunus çok yorgun.marcus edwardsda yalan oldu.bari soule kiralayalim
Elden çıkarmak için değil yararlanmak için alıyoruz belli ki. Ben 24-25 yaşında oyuncu gelsin isterdim ama bellirli kalitede ve pazarda piyasası olan oyuncular gelmiyor bizimkiler de getiremiyor. Bats gidecek deniyor öyleyse daha da iyi olur. Ahmed Kutucu'yu Bats yerine de kullanabiliriz çünkü.
Onun ilk 11 için zamana ihtiyacı var yakutucu ya 6 kagıt bayılmadik mi henuz
Onun ilk 11 için zamana ihtiyacı var ya
morata havaalanına gidiomus milano da
ho
Morata da oynasin yavantebe oynar heralde
dolphin idmana da cikmamis,ajax musabakasında sakatligindan otürü
Nicelik olarak da nitelik olarak da önümüzdeler bu konuda. Yeni sağ bek aldılar bir de. Kanat oynatsak yine sıkıntı, 3'lü de Sallai, Yunus kullansak olacağını sanmam. Barış anca.Fenerde de aynı sıkıntı var bence kostic oğuz falan idare ediyorlar. Onlar bizim gibi orta saha özellikli oyuncu yerine kanat oynattıkları için çok sıkıntı çekmiyorlar
3 milyon zorunlu satın alma İspanya diyorlar.Batsı zarar etmeden elden çıkarırlarsa tebrik ederim.