Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elden çıkarmak için değil yararlanmak için alıyoruz belli ki. Ben 24-25 yaşında oyuncu gelsin isterdim ama bellirli kalitede ve pazarda piyasası olan oyuncular gelmiyor bizimkiler de getiremiyor. Bats gidecek deniyor öyleyse daha da iyi olur. Ahmed Kutucu'yu Bats yerine de kullanabiliriz çünkü.

Batsı zarar etmeden elden çıkarırlarsa tebrik ederim.

morata havaalanına gidiomus milano da

ho

Bunlarda bedel farklı da asıl kaynakların hepsi 8 milyon diyor öyledir o yüzden. Ama işin şu kısmı biraz ilginç olmuş Milan'ın bunu kabul etmesini garipsedim şahsen 6 ay kiralık 6 ay sonra eğer devam etmesini istersek 8 milyon zorunlu satın alma ile 1 yıl daha kiralık. Bu kısımda iyi olmuş ama bizim yönetimin bu kadar mantıklı iş yapacağını da düşünemiyorum.

7 şubata az kaldığına göre en azından stoper ve sagbeki birkaç güne öğreneceğiz.stopere kiralık fırsatı çıkar kesin

Fenerde de aynı sıkıntı var bence kostic oğuz falan idare ediyorlar. Onlar bizim gibi orta saha özellikli oyuncu yerine kanat oynattıkları için çok sıkıntı çekmiyorlar
Nicelik olarak da nitelik olarak da önümüzdeler bu konuda. Yeni sağ bek aldılar bir de. Kanat oynatsak yine sıkıntı, 3'lü de Sallai, Yunus kullansak olacağını sanmam. Barış anca.

Şu gün olsalar, Osayi bizde olsa oynar, Müldür oynar, Kostic bile oynar. İyiler kötüler tartışılır fakat kısa vadede oynayacakları kesin. Eren Elmalı iyi mi değil, yedek için gelsin ister miyim evet. Durum bu yani.

Hadi artık ne zaman geliyor Morata, Pazartesi maç var, tez gelsin.

Çok alternatif var söylenenlere göre ve hepsi iyi.e kim yakın şimdi bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt