Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.800
- 66.865
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye ne güzel sürprizler oluyor, ezbere sonuçlardan daha iyi22 ocak: Feyenoord - Bayern - 3-0
29 ocak: Lille - Feyenoord - 6-1
Futbol ne boktan bisey böyle ya
Bu ali koç ve napoli gibi başkanı sabıkalı biti bence kara para alıyor bu sekildeMaximinin gitmesi kötü olmuş.. hep hareketli olsa ne yazar herif malın önde gideni şimdi gidip yerine kazara iyi birini alırlar falan hiç gerek yoktu.. Napolinin niye aldığına da hiç anlam veremedim
Manchester ihtimali var deniyorduBiz Alkmaar'ı geçersek sonra kimle eşleşiyoruz bugün gerisini takip edemedim.
Tot-united galibiBiz Alkmaar'ı geçersek sonra kimle eşleşiyoruz bugün gerisini takip edemedim.
Mümkün değil maxim fenerin tapulu değildi kiralıkta napoliyede kiralık gitti diyolar rotasyona almıştır napoli işte ya kraveskheliayı falan sattılar yaBu ali koç ve napoli gibi başkanı sabıkalı biti bence kara para alıyor bu sekilde
Manu yada totManchester ihtimali var deniyordu
Niye ne güzel sürprizler oluyor, ezbere sonuçlardan daha iyi

Bence ayagida iyi milli maçta oyun kuruyorduBu Danso işi umarım dönüp dolaşıp kiralama+ zorunlu satın alma ile 22+'a bize olmaz. Danso iyi oyuncu ama sadece fizik ve atletizmi oaln bir oyuncu ve yaşı da 26 yani bu maliyetlere olacaksa Pavlovic olsun derdim bari.
Biz Alkmaar'ı geçersek sonra kimle eşleşiyoruz bugün gerisini takip edemedim.
febe 50 lilerde kapatiliyorduda dönemin başbakanı sütçü saraçoglu devletin parasıyla kurtardı febeyiFb dün kapatılsa
Bugün bu kadar mutsuz,sabırsız,tahammülsüz olur muyduk
Rahmetsiz heriffebe 50 lilerde kapatiliyorduda dönemin başbakanı sütçü saraçoglu devletin parasıyla kurtardı febeyi