Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfersizlikten saçını icardi sarısına boyayan herkes bu hale geldi :

1738360452342.webp

Maximinin gitmesi kötü olmuş.. hep hareketli olsa ne yazar herif malın önde gideni şimdi gidip yerine kazara iyi birini alırlar falan hiç gerek yoktu.. Napolinin niye aldığına da hiç anlam veremedim

Biz Alkmaar'ı geçersek sonra kimle eşleşiyoruz bugün gerisini takip edemedim.

Maximinin gitmesi kötü olmuş.. hep hareketli olsa ne yazar herif malın önde gideni şimdi gidip yerine kazara iyi birini alırlar falan hiç gerek yoktu.. Napolinin niye aldığına da hiç anlam veremedim
Bu ali koç ve napoli gibi başkanı sabıkalı biti bence kara para alıyor bu sekilde

Bu Danso işi umarım dönüp dolaşıp kiralama+ zorunlu satın alma ile 22+'a bize olmaz. Danso iyi oyuncu ama sadece fizik ve atletizmi oaln bir oyuncu ve yaşı da 26 yani bu maliyetlere olacaksa Pavlovic olsun derdim bari.

Bu ali koç ve napoli gibi başkanı sabıkalı biti bence kara para alıyor bu sekilde
Mümkün değil maxim fenerin tapulu değildi kiralıkta napoliyede kiralık gitti diyolar rotasyona almıştır napoli işte ya kraveskheliayı falan sattılar ya

Bu Danso işi umarım dönüp dolaşıp kiralama+ zorunlu satın alma ile 22+'a bize olmaz. Danso iyi oyuncu ama sadece fizik ve atletizmi oaln bir oyuncu ve yaşı da 26 yani bu maliyetlere olacaksa Pavlovic olsun derdim bari.
Bence ayagida iyi milli maçta oyun kuruyordu

Fb dün kapatılsa

Bugün bu kadar mutsuz,sabırsız,tahammülsüz olur muyduk

Biz Alkmaar'ı geçersek sonra kimle eşleşiyoruz bugün gerisini takip edemedim.

Bu hafta birde bolu maçı var haa vala zor zemin filan nasıl acaba ?

1-2 gune ortalik yikilacak. Bizim beceriksizler ölu taklidi yapiyor🤦‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt