Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.233
- 21.140
- 1.848
Hayda Merih'mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsli kaleci bulcaz diye her maça 0-1 bi başlayalım agaYine bir fenerli bulduk aldık yabancı kaleci ekolü ne oldu!!
3 subatFırsat için transferin kapanmasını mı bekliyoz bu ne sessizlik
Berke merih napiyosunuz allah sizi kahretmesin
Berke özrünü dilerse doğru yolu bulmasına elbette yardımcı oluruz
ben bunu özür saymam rtaşBerke Özer: "Eğer siz 10 yaşında yaptıklarınızı bugünkü kafanıza uyarlarsanız tabii ki de çok saçma olur. Keşke o tweetleri atmasaydım ama 10 yaşındaydım. O zamanlar bir şeyin bilincinde değilsiniz. Şu an hayatımı daha profesyonelce yaşıyorum." (Ekol TV)
Soru: "Galatasaray kalesini korur musun?"
Berke Özer: "Öyle bir durum olursa hem kulüp hem de bizim menfaatimiz için doğru bir şey olursa en hayırlısı neyse oturur konuşuruz. Profesyoneliz, kazandığımız parayla ailemizi geçindiriyoruz."
Berke Özer: "Okan Hocaya neden saygısızlık yapayım? Zaten maçta iyi oynuyorum. Topu uzağa atmak...
- Alper Altun
- berke özer
- Cevaplar: 162
- Forum: Ali Sami Yen Türk Futbol Forumu
Ali turanSiz Galatasaray'ın 6 ay önceden bitirip aldığı kaç transfer hatırlıyorsunuz![]()
Bütün tribünlere gidip özür dilemeli ve 3 lu çektirip fbye kufrettirilmeliben bunu özür saymam rtaş
daha net bir özür gelmeli
uğurcanıSon 4 resmi maçta Uğurcan Çakır:
- Kalesine gelen isabetli şut: 12
- Kurtarış: 12
- Yenilen Gol: 0
Şöyle birşey var
Olumlu, kronikten kurtulduk.sevgili nurullah , bildigim morata versatile yonu disinda cok saglam taktik derinligi olan bir oyuncu .
salt gol bolgesi adami bile demem haksizlik olur, gezginlik baglaminda yari oyun kurucu hibrid bir tipoloji .<->
gelirse takimin elini bayagi rahatlatir on bolgelerde. hold up ve link up baglaminda ihya eder ,*sayet uyum sorunu yasamaz ve kendisini dogru yerde ve dogru sekilde *kullanirsak .
performansa dair olasi endiseni de anliyorum keza hak da veriyorum . ispanyol,italyan genelde az gelir ,gelenler den bir kac isim anca tutmustur diyebilirim nacizane. bizim riera disinda, bjk lucescu donemi italyan giunti vardi performans veren .
ben yine de , oncelikle ozellikle sara - lucas bolgesine bold bir takviye bekliyordum. son lemina vetosu iyi olmadi .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , calabria bologna yapmis .
saygi ve selamlar
Gsye ana avrat kufurlu tezahurat yapan adami ozurle affedebilecek bir cimbomlu oldugunu dusunmezdim cnmben bunu özür saymam rtaş
daha net bir özür gelmeli
Affetmek unutmak değildirGsye ana avrat kufurlu tezahurat yapan adami ozurle affedebilecek bir cimbomlu oldugunu dusunmezdim cnm