- 12 Haziran 2015
- 36.403
- 32.062
- 2.693
Berke'yi bilmiyorum ama Merih ile ilgimiz olmamıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Performans verirse icardinin yaptığı doğrru presi yapabileceğine eminim diyebilirimsevgili nurullah , bildigim morata versatile yonu disinda cok saglam taktik derinligi olan bir oyuncu .
salt gol bolgesi adami bile demem haksizlik olur, gezginlik baglaminda yari oyun kurucu hibrid bir tipoloji .<->
gelirse takimin elini bayagi rahatlatir on bolgelerde. hold up ve link up baglaminda ihya eder ,*sayet uyum sorunu yasamaz ve kendisini dogru yerde ve dogru sekilde *kullanirsak .
performansa dair olasi endiseni de anliyorum keza hak da veriyorum . ispanyol,italyan genelde az gelir ,gelenler den bir kac isim anca tutmustur diyebilirim nacizane. bizim riera disinda, bjk lucescu donemi italyan giunti vardi performans veren .
ben yine de , oncelikle ozellikle sara - lucas bolgesine bold bir takviye bekliyordum. son lemina vetosu iyi olmadi .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , calabria bologna yapmis .
saygi ve selamlar
onurcum , yine de buraya biri mutlak sart . ^jelert le yildizi halen barismadi hocanin.Olumlu, kronikten kurtulduk.
Bizim eski sponsor yalan söyleyecek hali yok
Bizim eski sponsor yalan söyleyecek hali yok