Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten iş bilmez yöneticiler yüzünden son dkya kadar gerileceğiz. Bir de pt kaybı gelirse ağır küfürler ederim burada.

sevgili nurullah , bildigim morata versatile yonu disinda cok saglam taktik derinligi olan bir oyuncu .
salt gol bolgesi adami bile demem haksizlik olur, gezginlik baglaminda yari oyun kurucu hibrid bir tipoloji .<->
gelirse takimin elini bayagi rahatlatir on bolgelerde. hold up ve link up baglaminda ihya eder ,*sayet uyum sorunu yasamaz ve kendisini dogru yerde ve dogru sekilde *kullanirsak .

performansa dair olasi endiseni de anliyorum keza hak da veriyorum . ispanyol,italyan genelde az gelir ,gelenler den bir kac isim anca tutmustur diyebilirim nacizane. bizim riera disinda, bjk lucescu donemi italyan giunti vardi performans veren .

ben yine de , oncelikle ozellikle sara - lucas bolgesine bold bir takviye bekliyordum. son lemina vetosu iyi olmadi .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , calabria bologna yapmis .

saygi ve selamlar
Performans verirse icardinin yaptığı doğrru presi yapabileceğine eminim diyebilirim
Özellik de son avrupa kupasında bunu çok iyi yapıyordu,tabi bizde ne derece hırs yapar kesstirmek zor

İlk çıktığı dönem tik topçusuydu
Şimdi top sürüşü ,top dağıtışı çok iyi gelişti
Vuruşlarını hala sevmesemde kafa da iyidir

Melih gitsin kumda oynuyorsun

Oynuyor zaten (gülerek)

images

Bu ne salakça bir twit

Ne çeşit bir şaklaban olduğunu ortaya koyuyor

Gimenez transferinde oyuncunun ülkesi olan Meksika bayrağı koymuş onlardan etkileşim daha çok geliyor diye

Bizim transferde oyuncunun değil kulübün ülkesi Türkiye bayrağı koymuş bizimkilerden etkileşim almak için

Şaklaban satılık it

Merih fenerin aldığı iki stoperden de iyi herif bu arada :asd:

Ben olayı oturtamıyorum ama. Nelsson yerine yedekten girmeye falan geliyorsa maliyeti olmayacaksa benden bu transfer ok

Merih’i en son fener tribünün de mac izlerken gördük beinsports da

Hatta cocuguna fener formasi giydirmisti

Bile bile lades’e gerek yok sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt