Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.355
- 77.594
- 4.218
Bizim uçağın akibeti kayıp malezya uçağının hikayesine benzedi haber alınamıyor.İtalya'da bekleyen uçağa ne oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim uçağın akibeti kayıp malezya uçağının hikayesine benzedi haber alınamıyor.İtalya'da bekleyen uçağa ne oldu?
Havada Kaybolmuş.İtalya'da bekleyen uçağa ne oldu?
Boyu kısa değil mi yav iş yapıyor mu hiç?Arias'ı gerçekten izleyen var mı ? Ben 5-6 maçını izledim açık ara saha'nın en kötü oyuncusuydu. Milli takımda izledim orada da benim burada ne işim var diyordu acayip sırıtıyordu. Taraftar vasata alıştı herhalde asker oyuncu diye diye . Sinan Yılmaz bunu çok övüyordu ulan acaba dedim ben başka oyuncuyu mu izlemişim.
NÖBETMETRE
***TN #1 - ALPER ALTUN
22/12 - 05/01
0 transfer
---
***TN #2 - FURKAN KORKMAZ
05/01 - 17/01
0 transfer
---
***TN #3 - EMRE ALTUN
17/01 - 22/01
0 transfer
---
***TN #4 - MURPH
23/01 - 28/01
1 transfer (Ahmet Kutucu)
—-
***TN #5 - RECEP BURUK
28/01 - 01/02
0 transfer
---
***TN #6 - EMRAH YILDIRIM
01/02 -
?
Bilanço:
Alper Altun 0
Furkan Korkmaz 0
Emre Altun 0
Murat Urhan 1 (Ahmet Kutucu)
Recep Buruk 0
Hayırlı transferler
Geçtiğimiz tüm nöbetlerde genelde ikinci sıraya yazdığım her nöbette transfer geldi.
Hayırlı uğurlu olsun.
Beklemekten buharlaşmış da olabilirHavada Kaybolmuş.
Para bize girdi ne verdiğimiz belli değilZiyechi recebe yazabiliriz gerçi ordan para girdi
Biz indirsek bu kadar para verilir mi kazıklandik çaktılar falan derdinizBunlar bir haltı beceremez , adamlar 1 haftada 3 oyuncu indirdi
Para bize girdi ne verdiğimiz belli değil
İtalya'da bekleyen uçağa ne oldu?