Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni en çok kızdıran, Okan Buruk'un harika bir oyunu olduğuna inanması. Ya ben bunu oynayacağım diyor, defans yapmazmış vs.

İyi de orta da oyun yok Okan Buruk? Kaç maç iyi oynamışız bu sezon da arkasındayım diyorsun oyunun mesela. AL maçlarında niye bu harika oyun hep patlıyor? Lig de dahi takımlar kolay pozisyon buluyor bize ama yok çıkıp ben bunu oynayacağım diyor ben çıldırıyorum orada.

Şüphelerim gittikçe artıyor...

Screenshot_3.webp

Çago @Hakan Motz olabilir mi?

Sergenim, iyi olacak mıyız bir şeyler söyle lütfen :asd:
2012-2013 devre arası gibi olması muhtemel son 11 gunun(heleki dunden sonra, sneijder ve drogba tarzi transferler)bir futbolcuya yuksek bedel para ödenebilir saradaki gibi.bu sene şampiyon biziz,merak ediyorsan ama avrupada başarıda mümkün 2013teki gibi

Beni en çok kızdıran, Okan Buruk'un harika bir oyunu olduğuna inanması. Ya ben bunu oynayacağım diyor, defans yapmazmış vs.

İyi de orta da oyun yok Okan Buruk? Kaç maç iyi oynamışız bu sezon da arkasındayım diyorsun oyunun mesela. AL maçlarında niye bu harika oyun hep patlıyor? Lig de dahi takımlar kolay pozisyon buluyor bize ama yok çıkıp ben bunu oynayacağım diyor ben çıldırıyorum orada.

Birak renkdas anlatamassin, transferlernen sorunun cözülecegini zannediyor forumun yüzde 98 i

antebe sok çıkar bizim için aslanım

Hayirli olsun. Bence iyi transfer.

Yönetim kedi olali bir fare tuttu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt