- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Tchatchoua yakın gibi konuşanlara göre ama kac paraya biter?stoper ve sagbeke para gomecegiz bellikiTchatchoua daha sezon başında transfer olmuş yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tchatchoua yakın gibi konuşanlara göre ama kac paraya biter?stoper ve sagbeke para gomecegiz bellikiTchatchoua daha sezon başında transfer olmuş yav
Bi Bakambu tarifesi daha çekebilirizGüvenilir mi bilemedim. Betis e gider mi Batshuayi
hm3
Kural hep böyleydi
Sallai ve Jelert yedek olmalı heis. Berke’de as kaleci olamaz bence------------b.özer
------nelson -- sançez -- w.faes
jelert - lemina - toreira - sara - sallai
----------osimhen - morat
Sağ bek alınırsa Sallai liste dışı kalabilir çünkü stoper transferi de kovalıyoruzhm
sallai
morata
son biletmi kaliyo yani
ahmet bildirilmez kesin, sallaiyi bildirmeye gerek varmi, belki bi 8-10no eklenebilir.
Bizim takıma gelenler genelde tam tersi oluyor adam tam bir gol makinasına dönüşürse şaşırtmaz.Morata bitiricilik konusunda bazen sizi cıldırtabilir fakat cevresine ve takım oyununa katkısı kusursuz.
Bende tutmuyorum da Rodrygo bilyo ama,ona istinaden hesaplar hep yazmışYkürek hesapları paylaşma
Yanilabilirim, yanlis düsünmüsüm de derim sorun degil.Gelip iyi oynarsa bu mesajını unutma sakın.
sahada katkısı olsun yeter. Jacobs, jelert, sallai ye verdiğimiz paralardan ne hayır gördük sankiKötü oynarsa zaten yollanır bu böyledir ama iyi oynarsa parasından bana ne ben sahaya bakarım.
Barış alper i sattın heralde------------b.özer
------nelson -- sançez -- w.faes
jelert - lemina - toreira - sara - sallai
----------osimhen - morat
3 5 2 ye dönerse Barış Alper YılmazAcaba sağ kanat bekine kimi alacaz