Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
Bu işte bi iş var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert i oynatarak kazanalım derken maliyetinden daha fazla şeyler kaybedebiliriz.morata varken pek gerek kalmaz heis bay'ın güreşmesine, zaten bi işe yaramıyor
Aynen müthiş pres yapıyoruz mahvoluyor rakipler, geçen Ajax da hiç çıkamadıFiziksel özellik olarak yıpratıcı iki tane forvete sahibiz muhtemelen pres makinası olacaz Osimhen'de rahatlamıştır yoksa akıl sağlığını kaybetmek üzereydi.
Bu takım geri de dönemiyor ağır çekim gibi koşuyor. Bardakçı kaleci topu eline aldığı an geri koşmaya başlamalı. Torreira keza.
Ciddi postlar atıp durma AzizBatshuayi ye hem bonservis hem de bu yıllık ücreti anca Araplar verirdi. Bence yıllık ücreti biz karşılaşacağımız ama bonservis almışız gibi yapacağımız bir şeyler dönecek gibi.
Bakambu Betis de de bir şeyler oldu, gibi gibi
Bu takım geri de dönemiyor ağır çekim gibi koşuyor. Bardakçı kaleci topu eline aldığı an geri koşmaya başlamalı. Torreira keza.
Avrupa'da yapmayalım ligde yapsak yeter.Aynen müthiş pres yapıyoruz mahvoluyor rakipler, geçen Ajax da hiç çıkamadı
Olm siz niye böylesiniz ya
Milan, Pavlovic'i de opsiyonlu versin tüm parayı Diouf'a gömelim.
Muslera
Sanchez - Transfer - Abdülkerim
Barış - Sara - Torreira - Yunus - Diouf
Osimhen - Morata
Avatarındaki adam en azından idare edebilir o sebeple alındıMorata ya da Osimhen'den birine bir şey olsa ikisinin de ikamesi yok
Bu nasıl bir cenderedir transfer yaptıkça ihtiyaç doğuyor
Güvenilir mi bilemedim. Betis e gider mi Batshuayi
Cevat usta Lemina'yı aldın üstüne niye Maestro aldın.
Ciddi postlar atıp durma Aziz
Rotasyon abi rotasyon. Yedekte kimse yok. Yusuf, Kerem, Efe falan görmek istemiyorum.Cevat usta Lemina'yı aldın üstüne niye Maestro aldın.