Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zekalı olsun tabi ama ağır da olmasın en azından.
Sene sonunda 4 stoper daha alır bunlarAynı kalitede kanat ve bek alırsak fneri 200m euro içeri sokarız.
Herkese iyi geceler kalanlara iyi nöbetler.
Herkese iyi geceler kalanlara iyi nöbetler.
3 günde 5 saat filan uyudum Morata üstüne güzel bir uyunur.Umudum az daha kal, kalman için ne gerekiyorsa yaparım![]()
Pavlovic olmadi bari fofanayi verin elimiz bos gitmeyelim diyek
Tadın daim olsun canımın içi3 günde 5 saat filan uyudum Morata üstüne güzel bir uyunur.
Bagimlilik yapti, ret yemeden duramiyoruzYine ret yedik
Isterse carlos olsun 3mac oynayip 5 mac toz olacaksa ne yapayim böyle iyi topcuyu?Jacops’un sakatlik problemine bir cözüm bulunmali
Üst üstte oynadigi zaman patliyor anladigim kadariyla bu yüzden o bölge’ye alternatif bir oyuncu gerekiyor en azindan jacops’u gerektiginde sakatlanmadan dinlendirmek icin
Ben jacops’un savunmasini begeniyorum,kademe anlayisi cok iyi ve atletik bir oyuncu oldugu icin bire bir de rakibinin gecmesini kolay kolay izin vermiyor
Sakatlanmadan önce performansi cok iyiydi,hatta son oynadigi konya macinda da en iyilerden biriydi takim adina
Ahlat'ın gülü biraz daha ısrar ederse Pavlovpavloviçe musallat olmağa devam edelim