Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.433
- 1.485
- 1.913
20 yil once 20 yasindaydimYaşlandığımızın ispatı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 yil once 20 yasindaydimYaşlandığımızın ispatı.
Şaşırmam, bunların olayını çözemedim. Dünya ,zerindeki herhangi bir futbolcu bunlara çok rahat gidebilir.Marsilya ve Lille oynayabilir raporu vermiş.Maaş konusunda anlaşırsa onlardan 1'ine gidebilirmiş.Marsilya Rongier'i satarsa alabilirmiş..
Ben işi sadece savunma olan birini istiyorum ama temposuz biri olmamalı sara oyunun ofansın hallediyor zatenO kadar gol yediğimiz için defansif/box-to-box ama pozisyon bilgisi iyi olan birini tercih ederim. Her maç gol yiyoruz orta saha bomboş kalıyor
6 ay kiralık + devam etsin diyorsan 1 yıl zorunlu 8 milyon opsiyon. Bence bonservisini aldık bu işte ödemeyi 1.5 yıl sonraya kaydırma işi 1.5 yıl son ekonomi daha rahat olacak çünkü. 3.5 yıl da sözleşme maaşı da 5 yada 6 via @Keramettin TANRIVERDİ
Zalewski iyi topçuydu yaşı da genç, Sallai yerine onu alsak daha iyi olacaktı. Neyse
20 yıl önce 20 yaşın üstündeydim20 yil once 20 yasindaydim
fabri diyor herhalde stoperlerinden birinin bağlar yırtılmış ondan dolayı alacaklar bilmiyorum hiç izlemedim onları bu sene
Nicelik olarak mı nitelik olarak mıSüper ligde beksiz başka takım var mı
Pasta zamanıHafta sonu hiç bir haber çıkmıyor, çok yoruldular tabi transfere yoğun mesai harcadılar, dinlenmek onların da hakkı
Hafta sonu hiç bir haber çıkmıyor, çok yoruldular tabi transfere yoğun mesai harcadılar, dinlenmek onların da hakkı
Peynir zeytinkahvaltida ne yedin orhan whiteface
maalesef dortmund 22.5a cherki çekiyormuş bedavaya yani